Thursday, November 6, 2008

Model Padini Concept Store Katanya...

Ahad
02 November 2008
Holiday Lagi di PD
Tanjung Tuan, Melaka
Edisi Next Top Model 2
Edisi Padini Concept Store Katanya

Matilah x abes-abes nak jadik model katanya... x cukup rasanya 2 hari holiday di PD, masa seakan mencemburui kami yang gigeh memberikan pose untuk Edisi Padini Concept Store pulak... ko mampu?? x habes berangan la korang nie, weiiii wake up... matilah kutuk diri sendiri. Edisi kali nie mengkehendaki kami memperagakan koleksi musim luruh 2009. Matilah shoot awal katanya.

Hari terakhir tu kami singgah ke Tanjung Tuan sebelom pulang ke KL. Tujuan utama da tentu-tentu la nak pose maut kan... jangan x tau. Lokasi yang di tuju adalah Rumah Api Tanjung Tuan, matilah kau menapak beberapa kilometer sebelom sampai ke puncak... semput dibuatnya, cian kat Fasha x dapat ikot coz ketulanzzz2 ittew.. matilah aku...

Sesi kali nie berjalan dengan lancar, time kami sampai cuaca memang chantek gile + model2 berangan = Vogue the Vass katanya... Siyes cD x tipoooo, tempat nie memang chantek... ditambah plak ngan model2 meletop nie... ko mampu hasilkan pic sebegini?? Penat la dok masuk bakul pastu angkat sendiri, berat la ko tau x... huhuhuh

Malas nak cite panjang, kamoo tengok le sendiri ehhh... sure kamoo terpegun kan?? Maklumat lanjut bolelah email @ call cD ehhh.. matilah promote tanpa mendapat royalty katanya.. cuti-cuti Malaysia kita.













p/s: gelas-gelas kaca jatuh berderaian menemani diri ini...

-cD-

18 comments:

lalalalala.. said...

kelllaaassss.... coretan cinta dayang katenye ;p

haruslah nak pitam lagi nengok gambo2 inneww...

[[ Sakura ]] said...

pd memang best!!!!!!!!!!!!!
wawawa pic sangat cantek!!!

azizisamsudin said...

wahh ...

kenape x buat edisi WINTER 2009..baru kene ngan tema ...

cD...
elok la bejalan2 kat atas tu .. MAK ESAH banyak buang barang kat situ ...

P/S - ADE jumpe mak ESAH x???

-cD- said...

lalalala

sudah, bape kali nak pitam nie? sket2 udah laaa... huhuhuh

-cD- said...

sakura

ermm pic tu chantek sebab cD ada kan? matilah aku..

-cD- said...

zizi

edisi winter? ermmm berjanggut tunggu salji turun plak nanti..

mak esah? awal2 cD da tolak dia jatuh ke bawah tu.. kekwat sungguh halang jalan cD katanya..

amirul usheruff dzulkarnain said...

rumah api itu agak angker ok..
kepala moyang aku kena pancung sebab nak buat pasak rumah api ittew...

takott..

nazzman ibrahim said...

nice foto hmmmm model pun leh tahan hehehe tak leh cari makan la nasha aziz dan seangkatannya

-cD- said...

Acap

ayoooo kisah benar ke nie? takot... patut ler tempat tu sepi jer.. Alhamdulillah x de yang ngikot..

p/s: matilah puaka nyiang rapik..

-cD- said...

nazz

huhuh mekacih.. model mana satu yg leh tahan tu... habaq mai kat ceq

lalalalala.. said...

boleh tahan.. boleh tahan bas! :p

alah en. acap.. kate la nak ikot.. jgn lew takot kan kgkawan.. gegegege.. :p

p/s: tetap x kan boleh over shadow yg baju ijo tu occay..

-cD- said...

lalalala

kemain ehh melobi sana sini.. takat memperaga wig kejung n catwalk kat lorong jangan harap la nak bersaing sama.. matilah kekwat

p/s: next week kemana kita? huhuhu

you are now in my zone said...

kemain meriah gbr2 cd! artistik sgt...kikikiki ;)

Hidney said...

kalau ada model dari btu, mesti lebih meletup kan? hehehe (matilah kena carut)

-cD- said...

Nuar

mmg meriah nuar.. sesekali bergambar sampai memori full.. huhuuh

-cD- said...

Ucuk

memang meletop pun, tapi tu la model bintulu tu kekwat sangat.. menciiiiii..

Hidney said...

kekwat? aiyooo... nyawa kat ujung tanduk tau pagi tadi huhuhu

-cD- said...

ucuk

seb bek ada mashitah kan... huhuhu.