Wednesday, November 12, 2008

Besday + Quantum Of Solace...

Rabu
12 November 2008
Besday Abang eQ
Quantum Of Solace
GSC One Utama, Petaling Jaya

Ermmm ari nie cD happy sangat... apa yang berlaku adalah secara kebetulan, semuanya tanpa dirancang. Hari nie cD x keje, alasan yang cD rasakan munasabah adalah "MALAS".. ko mampu bagi alasan gitu? kekwat kan.... Kebiasaannya cD akan habiskan waktu terluang tu ngan nonton movie, satu-satunya aktiviti kegemaran cD...

Sementara menunggu show kul 11.50 am, tergatal la plak tangan nie dok sms abang eQ... Katanya semalam lari dari KL, takot peminat-peminat serbu dengan telo busuk... huhuhu. x sampai seminit kemudian cD terima panggilan balas dari Abang eQ... Kebetulan abang eQ dan Zizi otw nak g tengok Quantum Of Solace kat Cineleisure, cD lak time tu kat One Utama... Alang-alang dah dekat tu cD suruh dowang terus ke One Utama, leh la tengok together-geder.. Kiranya nonton Quantum Of Solace nie adiah besday x seberapa dari cD laa... kekekek

Hidup nie penuh dengan kebetulan kan? Plan nak nonton sowang-sowang, tapi akhirnya berteman juga... Untungnya jadi cD... kekeke. Quantum Of Solace nie kira ok laaa, penuh dengan aksi-aksi yang menarik... sonok gak... apa yang penting dapat celeb besday sama ngan Abang eQ walaupun tanpa kek... huhuhu

Abang eQ & cD


Zizi & Abang eQ...

p/s: sesuatu yang x disangka, seringkali mendatangi kita.... adakah ini suratan atau sekadar kebetulan?

-cD-

19 comments:

eQbalzack said...

kebetulan tu yang kadang2 bg abg eq akan mendatangkan kebahagiaan...

tak gitu???

eQbalzack said...

best la cite bond tu...tima kaceh ek blanje abg eq...

p/s: bakal jadi "the next james bond gombak..."

Hidney said...

tak aci... nak ikoooot

-cD- said...

Abang eQ

Betul tu, hidup nie memang penuh dengan kebetulan.. terutama hidup cD.. huhuh

alaaa tu hadiah pembukaan jer.. adiah betol ada, tunggu abis exam ehh..

-cD- said...

ucuk

ermm ucuk jauh sangat... try la apply lagi.. kita tunggu jawapan next year lak.. usaha tangga kejayaan..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD...
kim salam kat budak baju belang2 kunin tu ek

he he he

-cD- said...

Yanie

huhuhu da bersedia nak dok atas kerusi sebelah zizi tu ke yanie? huhuuh

eQbalzack said...

yeayyy...dapat hadiah ke? pakej percutian ke paris ke??...atau ke putrajaya je..hehehe

-cD- said...

ermm ke paris tu tunggu Dato sponser.. kalo ke Putrajaya cD serahkan kat yanie..

tunggu jer..

i-chimera said...

yg mamat shaolin tu, dok tekangkang baikkkk punyaa kat tgh jalan tu apehal...

-cD- said...

ermm masa tu dia ngah tunjukkan cara2 nak wat nasi kangkang.. tu yg kangkan baik punye...

matilah kau..

eQbalzack said...

7 tempayan??? cD nak masuk minang ke?

eQbalzack said...

cD..abg eq nak request bear besar cD bley?? sunyi la mlm2..hehehehe

-cD- said...

7 tempayan tu wat basuk kaki ler.. huhuhu..

nak bebear gak ke? ok, cD cancel pakej percutian utara selatan timur dan barat... ari ahad claim bebear kat umah..

eQbalzack said...

WAHHH...claim bebear kat umah??? yahoo0000!!!!

you are now in my zone said...

eh, sami buddha tuh real or not???

budleee said...

hik2.. good picture with EQ dgn budak yg buat splits too

-cD- said...

nuar

ermm agak2 nuar betul ke? matilah nak junjung dia kan..

-cD- said...

Budlee

berat tau budak tu... matilah