Tuesday, November 11, 2008

Skandal Apakah??? Episod II...

Matilah entri x nak mengalah katanya... so dengan rasminya lahirlah entri Skandal Apakah Episod II... haloooo perlu kew nak ngalah, nie blog cD haruslah cD yang lebih kontroversi dan sensasi kan... kekekek.. Matilah penggunaan model berulang gamaknya... Jika sebelom nie dowang verangan Anita Sarawak & Sudirman bercanda di tepian pantai bagai... skang hamek ko, edisi model padini ari tu dikitar semula... huhuhu (pastinya terselit unsur-unsur romantis kan) matilah kena tangkap khalwat nanti coz berdua-duaan...

Idea ngedate atas bukit nie memang sweet kan? Ermmm terasa ketenangan dalam kebahagian, matilah kau lagi... so lepas nie sure ramai kapel yang akan bertukar angin kan, x muak ke asyik ngedate kat taman dan mall jer... sesekali cuba panjat bukit or gunung, gerenti feeling... huhuhu

kemain ko ehhh...


damainya terasa...

p/s: Jangan lagi kau pergi dari hidupku, takkan mudah untukku bila sendiri... biar kita miliki rasa bahagia ini, ingin selalu bersama didalam ruang dan waktu...

-cD-

17 comments:

aku tak sanggop said...

ngedate panjat bukit ngn gunung yek? ha ahh.. feeling le sgt.. pastu rasakan kau pale lotot yg sengal mcm nk tanggal. Ko sanggop??? *tak sengal tak dpt la nengok view meletop*

tangkap khalwat??? harus ade yg kena serang kat lokasi shooting katalog katanye! :p *tipooo..balik2 pompuan!!* oopsss

-cD- said...

weeiii ko meroyan ke? oopsssss..

x kesah la lutut nak tercabut ke nak tanggal ke, janji dapat ngedate atas puncak bukit.. bukan puncak niaga or punjak jalil ehhh..

Anonymous said...

hayohhh aksi terlampau kata nyer ni nak tanya berapa banyak blog tuan kedaung ada matila kenma jerit jeritanzz uollsss...aisha fasha aldrinna lamma

Anonymous said...

hayohhh aksi terlampau kata nyer ni nak tanya berapa banyak blog tuan kedaung ada matila kenma jerit jeritanzz uollsss...aisha fasha aldrinna lamma

-cD- said...

Fasha

haruslah setiap entri bertukaq-tukaq... sonok la cur ke genting kan? matilah...

aku tak sanggop said...

la cur???? ni stall la cucoq tu ka?? dah bukak caw. kat genting polak? len mcm sungguh bunyinyew... *pon nak larik jugekkkk*

-cD- said...

cur nie kira stall bergerak lew.. x yah bukak cawangan pun.. bersepah.. matilah kau..

akusiktauk said...

kt ne tmpt tu?
cam besh je.

-cD- said...

memang besh.. kat puncak bukit Tanjung Tuan, rumah api...

aku tak sanggop said...

tapi nape tade api ek..?? :p *soklan bile tgh bosan tahap bruang kutob...*

-cD- said...

ermm.. rumah tu lom kena bakar lagi.. sebab tu x ade api.. huhuhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

romantik gilez gambar nih

he he he

cun cun....(^_^)

-cD- said...

huhuh tengok le pelakonnya..
oopssss kantoi..

aku tak sanggop said...

pelakonnyew...??? apakah...???? *matilah dah pandai berlakon adegan romantik polak :p*

budleee said...

was gambar scandalous :D

hiik2

Anonymous said...

hayoohhh gila berskandal bagai kat genting haruss mak nkena gantung bersutera uooollsss kat kabel gemnting itewwww hauyohhh ...aisha aldrianna lamma

-cD- said...

ayoooooo skandal kat puncak genting blom lagi laaa...