Tuesday, November 11, 2008

Skandal Apakah???...

Yaaa ampun... Lately nie malas benar nak hupdet blog, tatau ngape... adekah disebabkan hormon? matilah hormon disalahkan katanya... siyes cD x tipoooo, memang malas sangat-sangat... kalau nak ikutkan list bertindan-tindan story yang nak dipublish, tapi kirim salam jer laaa..

Nak x nak, cD kena publish gak satu story nie... memang hangat, memang kontroversi... dalam diam mereka menimbulkan pelbagai spekulasi... arghhhhh skandal apakah nie?? Lihat foto dibawah nie...

bercengkerama di tepian pantai... ko berangan anita sarawak & sudirman kew?

mrasa close up katanya...

Mrasa cD jadi paparazi kejap... huhuhu korang da kantoi, dalam diam bunga-bunga cinta mekar ehhh " cinta sudah berputik ya??" matilah kau...

p/s: kau lukis hidupku, kau hias hatiku, kau sambut cintaku....

-cD-

10 comments:

aku tak sanggop said...

ya ampuuunnnnnnnn..........!!! *agak2 twin tower cukup tinggi tak?ke menara pucuk rebung jek :p - nak soh mereka2 ittew terjun tirok*

-cD- said...

ermm x payah ler nak panjat menara tinggi2 bagai.. meh cD tolak ke bawah gaung kat Tg Tuan tu..

oopssss

[[ Sakura ]] said...

semoga mereka berbahagia...

-cD- said...

amin...

huhuhu matilah aku..

aku tak sanggop said...

wah! semoga berbahagia polak... saklahnye.. bahagia kew??? *matilah kau*

bile mase lak yg tg. tuan tu cd?? *oppsss jugak*

-cD- said...

oppsss salah entri katanya... matilah

ermm x bahagia ke? nampak cam real jer.. huhuhu sape yg mati nie.. kalau semua mati sape yg tinggal?

aku tak sanggop said...

tinggai mak lampiaq la chek oiii...

Anonymous said...

matila kena bakaq lepas nie lalallalaa...lesbian burn kata nyer..aisha aldriannna lamma

-cD- said...

Fasha

ooopsss x campuq... lari dulu...

aku tak sanggop said...

hang nak laqhi ya??? x dan dah. Awai2 hang dah kena ikat, muahaha!*gelak tahap dewa dewi*