Tuesday, November 18, 2008

TAG, TAG & TAG...

Motip asyik kena TAG jer? Ari nie cD nak setelkan semua TAG yang ada, kiranya ari TAG sedunia la ehhh.. Kalau semalam cD kena TAG ngan Ucuk, "My Favourite Shoe" katanya... ari nie cD nak jawab TAG dari Hanie & Bro Chime yang udah diperam bak pekasam tu...

1st TAG @ Cik Hanie

Law & Order:
1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this

Matilah kau... kena hamek pic tampa tukar baju, tanpa betulkan rambut dan tanpa edit.. Macam-macam idea la dowang nie nak menghanjengkan cD.. oopsss tercarut lak.. Ermmm ari nie cD pakai kemeja Padini kaler coklat belang itam... Puas ati?

cene ok ke? pic dak busyok...

2nd TAG @ Bro Chime

Arahan:
Snap work station anda. Then..taruk link blog kat bawah gambar work station anda..iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih..begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok..sekiranya tag ini berkembang..pastikan akan ada banyak link-link di bawahnya..(err tak berapa paham arahan yang ni)...kemudian pas tag ini pada tujuh (7) blogger lain..pass lah pada siapa-siapa..

Ayooooo nak pic work station plak dah... ermmm mrasa la cD snap pic bilik cD.. huhuhu kat sini la segala khazanah tersimpan, segala dokumen perjanjian kerajaan, claim-claim kakitangan dan macam2 lagi.. kat sini juga cD mengular dok main tenet, layan blog, shopping on9 wat keje...

Tu dia... meje bersepah...

bawah meja cD nie leh nyorok... huhuh

Ermm setel gak menjawab segala TAG yang ada... Matilah jap g ade yang gatal tangan nak TAG cD lagi kan... kan kan...

p/s: Kenangkan lah ucapan sendu dihatiku, kenangilah detik cinta yang bermula...

-cD-

13 comments:

miSz.haNie said...

ahahahah..
bagoshhh....
pasni..leh tag lg ehk....
kuikuikuikui...

*jgn mare haa..smlm kn dh dpt upah..hikssss =P

Hidney said...

eeeee... nampak ada kasam kat bawah meja tu hehehe

-cD- said...

Hanie

haa jgn ngengade... huhuh

-cD- said...

Ucuk

tu stok coklat laaa.. wat kunyah2 time sengal.. huhuh

miSz.haNie said...

kunyah2 time sengal katanya...
pdhal...xleh benti kunyah..kan..kan..
**larikkkkk....

-cD- said...

hanie

wahhh sonok melaser ehhh.. nanti ko... huhuhu

miSz.haNie said...

hikhikhik...
yg ampun yg mulia CD..
gurau jek...
ngeeeeeeeee...
[matila kene hukum ape la nanti neyh!!]

-cD- said...

Beta sudah murka...

hukuman gantong selayaknye... huhuh ehhh tanak laa, hukuman sula.. hamek ko..

Anonymous said...

cantek blk ko cd leh siap ada belek sendiri malatopppp!!! aisha fasha aldrinna...

-cD- said...

Fasha

alaaa bilik kecik je fasha, mana tau ade rezeki nak gak merasa bilik siap ngan set sofa n tv plak.. huhuuh

Lyd said...

amboiii manjenyerrrrr gambo...hihi

-cD- said...

lyd

ermm saje test market.. matilah aku..

googler said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry