Thursday, December 11, 2008

Bila Dewa Dewi Bali Pose...

Hamek ko...

Title blog x menahan, Dewa Dewi Bali katanya... lebih hebat dari Diva ke? Akceli cD ngah selongkar pic-pic yang ada, pastu baru pasan ada pic yang x sempat cD nak publish ari tu... Maklumla keje banyak katanya, mana nak closing lagi tapi sempat layan blog kan...

Layan jer la ehhh, pic nie dirakam sewaktu cD ngan dak-dak mental menjamu selera @ santap kat Bora Ombak ari tu... Ingatkan dah publish semua, tup tup ade yang tersisa.. mrasa la pose-pose verangan semuanya. Ko mampu pose Dewa Dewi?



Ermmm bukan takat pose Dewa Dewi jer, salah seorang dari kami tetap tamau ngalah... tatap nak verangan Diva (Dewa + Dewi) kiranya dialah yang paling hebat antara kami semua... Nanges tau tengok pose dia. Time sesi Cover Girl ari tu pun dia yang paling menyerlah... ermm menyerlah or over? x kesah laaa yang penting dia tetap melert... tapi siapa dia ehhh??

Sape lagi.... Fasha laaa...

Ko mampu pose Ratu Gong??

p/s: Berlari mengejar pelangi walaupun sedar ku x punya banyak waktu...

-cD-

19 comments:

miSz.haNie said...

diva katanya....
harus pose ngancam..
ahahaha
[pesan kat ratu gong..nk mintak otogerap.. hehehe]

-cD- said...

hanie

matilah ratu gong da ade peminat... sentap...

you are now in my zone said...

jahat cd ratu gong bagai... :p

-cD- said...

Nuar

mane de cD jaat... Fasha memang ratu ler.. oopsss

RizaL said...

who lets the GONG out, wuk wuk wuk...

-cD- said...

It's Fasha B***h tu diaaaaaaaaa

Anonymous said...

saper yang seru nama mek tu....hayohhhh...nyut2 didalam hatieeee daaaaa...fasha...matila kena carutzzz uollsss reramai...

-cD- said...

Fasha

Kekasihku seru kah??
matilah...

kaerazmeer said...

bukan ratu gonglah, tahu gedong gong katanye heheh, jangan marah fasha.....

Anonymous said...

siapaer yang komen atas mek tu kaer azmeer??? it fasha bit**!!! harus kena tulah biawak kata nyer lalallala awas khai!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tu dia...
bila masing2 posing....
yg kat GONG tu.....erk..
nak komen aper ek...
comey2...

hehhehe

best lepak2 dengan Cd n da geng semlm

mak hayam*matilah* said...

wah.. mak terlambat nihhh... mahap lew.. bz ngn org seberang tambak katanye, hek...

ratu segala lah kan.. bile nk posing ratu bodymist plak?? akekeke! Jenama apekah ittewwww....

Anonymous said...

hayohhh mak hayamn posing ratu bdy mist segalak harus pasti smua readers carutszzz...jap2 ader fasha kesah!jangan maree tuan tanahhhh

mak hayam*matilah* said...

ahaha! harus la mak hayam tak leh lawan ratu segalak ratu..

Sah la fasha the one and only - Ratu Victoria's Secret Bodymist! *sujud....*

p/s: Mak kirim kat singaporian tu.. stok abes plak dah... yg bedek punye ade lew..

err.. same gak.. jgn mare tuan tanah.. hu huuu

amirul usheruff dzulkarnain said...

aiyoohhh!!!!
sembah sujud pokcik dgn dewa dewi bagai nih..

memang pose paling kelessss penah pokcik tgk..ratu gong paling melertssss..

mak hayam tetap pose dewi2 bali kayangan..knp?? kepak tak cukup bulu kah..???

Anonymous said...

matila abis stok katannyer body mist tu hayohh harus la habis setelah diborong oleh akak lallala sujud tuan tanha habis la kena carutzzzzz!!!

El-Zaffril said...

Lawak ar posting kau tu... Ratu gong tak tahan

[S]itie [B]Um [B]Um said...

pakaian je yg x ikut tema..

alerts said...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling