Tuesday, December 30, 2008

Gile, Meroyan @ Angau???

Hamek ko tajuk entri x hengat...

1st cD nak minta ampun dan maaf coz lama x update, errr perlu ke nak minta maaf bagai nie? huhuhu rasanya perlu, walaupun x ramai yang membaca blog nie tapi cD tau ada SR yang sentiasa mengikut dan membontoti jejak jejak cD... matilah membontot katanya.. Lebih seminggu lamanya cD x meninggalkan sebarang coretan buat kamoo semua, sejujurnya cD telah dijangkiti penyakit diatas tu.. Apakah?? Yaaa dalam seminggu lebih nie cD agak gile, terkadang meroyan dan bila difikir-fikir sindromnya lebih kepada Angau... Matilah... Apa semua nie? Ko ngape cD??

Kalau kamoo semua perasan, 2 minggu lepas entri cD berbaur jiwang kan... eeiiuuwww. Mulanya cD sendiri x perasan perubahan yang berlaku... tapi bila dah masuk minggu ke-2 seindromnya makin ketara eeiiiuuwwww ngape leh jadi gini? Bertahun cD meniti hari berhati-hati dengan harapan x jatuh lagi, tapi tanpa disedari cD terjelepok juga. awwwhhhh sakitnya. Arghhh mungkin ini mimpi, tapi mungkinkah cD bermimpi dalam celik begini? Mustahil... lantas hp dicapai, cD membaca kembali satu persatu pesanan ringkas yang telah dihantar, diulang ehh yang telah dihantar... maknanya cD yang hantar bukan terima. Antaranya..

09/12/08, 9:04pm
malam semakin kelam
bulan terusan menghilang
rindu teramat dalam
hanya pada ***** tersayang

18/12/08, 10.28pm
you never see the way i look into ur eyes...
you never realize the LOVE i feel inside...

gud bye n take care

22/12/08, 1:06am
entah....
terasa seakan mengganggu privacy org lain...
try untuk x jatuh lagi, tapi da terlambat
coz cD da terjatuh syg kat *****.
sori

Eeeeiiuuwwww... cam x caye cD boleh hantar sms berbaur gedik + lucah jiwang gini.. Matilah. Ermm cD x pasti tapi jelas sindrom nie makin hari makin kuat. Normal ke semua nie ehh? cD takot nak berdepan dengan semua nie, tapi memang jelas cD da jatuh jauh ke dalam nie.. Tolon tolon..

Pada ***** cD maksudkan tiap patah sms tu... (matilah, sempat lagi berdrama)

p/s: 143

-cD-

18 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

kemain! here we come, the drama begin! ;)

Anonymous said...

matila lepas nie meroyan segalak feeling2 womenzzz getuzzz!!!fasha

-cD- said...

Nuar

alaaa baru nak drama sket... huhuhu

-cD- said...

Fasha

ehh ketara sangat ke? cx kan? matilah kena carut

miSz.haNie said...

ehemss..
ehemss..
abeh la BoiprenForFree dah berjiwengs2 skrg..
ahahahaha
[oo..xckp pn.. men rahsie gitew!]

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD....terjatuh sayang tak per..

jangan terjatuh tangga..hehhe

n3 jiwangz di hujung tahun kata nyer

hehhehe

-cD- said...

Hanie

wehhh mane de boipren4free, kan ke mega sale... harga runtuh tapi x leh dapat free..

benda sulit harus d rahsiakan..

-cD- said...

Yanie

ermm jatuh yang nie pun sakit gak tau.. huhuhu

miSz.haNie said...

oo...
cam sakit jatuh terduduk dpn atm ehk
oppss~~~
larikkkkkkkk.... heheheheh

-cD- said...

Hanie

waaaaa kejanya, ungkit kisah silah yang hitam..

LyD said...

hehehehehe jatuh terduduk depan ATM tu yg tak tahan...

wpun jarang2 lyd komen.. tp salu ushar blog CD...

mmg entri b4 ni jiwanggggggsss abissss... adeiiii..... jatuh terduduk rupenyerrr...
opssss silap lak..
jatuh chenta lagi rupenyerrrr...hehe

Hidney said...

jangan la sedih lelama...

cahayaqaseh said...

uikksss adik akak dah jatuhh ***** opsss....

budleee said...

oh my gosh!

hik2

well

that is what we do when we are in lurveeee!

amirul usheruff dzulkarnain said...

awat meroyan en.cd...tak ckp sorang blogger dh meroyan..hang nak ikot jugak kaaa....

Anonymous said...

wakakaka gtooo meroyan kekdahnyer kannn........


MIe

eQbalzack said...

dah bersarang dah blog ni cd....hehe

googler said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes