Thursday, December 4, 2008

I'm Back!!!

Yey....

I'm Back... tapi banyak benda nak kena setelkan dulu, nanti bila da free sket cD akan citekan apa yang berlaku sepanjang berada di Penang.. Matilah orang Penang asyik banje makan je, semua makanan yang tahap kolestrolnye tinggi yaaa amat... Nasi kandar Subaidah, Nasi kandar Line Clear... ayoooo

Apa-apa pun yang paling utama, cD miss kamoo semua... Muahhh muahh kat pp

p/s: Masihkah ada cinta di hatiku untukmu?

-cD-

15 comments:

miSz.haNie said...

mish yu bebeh!

-cD- said...

mish kamoo gak...

i-chimera said...

cD dah balik!!... ye ye.. ye ye.. cD dah balik... (ni dah melompat keriangan ni, tak de pape gift dari penag ke nak bagi)- **alamak... keriangan menuntut balasan rupanya**

-cD- said...

Bro Chime

huhuhu sukenye dia.. ermm cD x mampu nak bagi pe2 tapi kalau takat nak pelok ciom tu bole aje.. matilah...

you are now in my zone said...

pasni semua menu kt penang tuh kuar dlm entry2 dier... :p

-cD- said...

Nuar

huhuh x de maknenya...
x sempat nak wat entri makan2..
x de kaki ler, datang keje suasana x meriah sangat

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alhamdulillah cD dah selamat kembali ke KL

hehhehehe

sempat lagi kuar ayat hot.fm "....p/s: Masihkah ada cinta di hatiku untukmu?..."

ahaks~~~

-cD- said...

Yanie

nak jadi dj plak ehhh?
huhuhuh

p/s: cintaku sentiasa membara, cuma tidakku tahu ianya milik siapa.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD


dulu yanie pernah jadi DJ la..
hehehhe

kat THR.FM

ada citer nyer dalam entry mula2 yanie wat blog...kkekekke

itu ler rupa ku di opis ketika ini...wah~~~

RizaL said...

wah heheh jalan2 kena makan ek heheheheheeh.. welkam back u..

-cD- said...

Yanie

ye kew... patut ler nampak cam pro jer... kekeke

-cD- said...

Rizal

bukan kena, tapi terpaksa...

[yAN!e][pUTraJAya] said...


cD...

nak jerukkkkkkkkkkkkkkk buah salak...

=[

-cD- said...

Yanie

alamak... da abesh laaa..

technology said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold