Wednesday, December 10, 2008

Matilah Sexy Katanya...

Tu diaaa...
Ucuk TAG lagi, TAG My collection of stuff pun cD x sempat nak buat dah kena TAG lagik... Ermm untuk x menghampakan Ucuk dan memenuhi permintaannya cD dengan rendah diri mempersembahkan... jeng jeng jeng.

Jom kita tengok arahannya dulu...
1. Snap OR post 3 pictures of yourself, that you think is sexy.
2. It doesn't have to be revealing or showing lots of skin...
3. Explain why you think each picture is sexy...
4. Tag 5 more friends!
5. Happy Sexy-ing!!!

Matilah nak pic sexy katanya... ermmm seb bek x perlu dedah-dedah dan menampakkan kulit yang berkurap tu, huhuhuuh (matilah kulit sape yang berkurap).. Ermm tapi kalau x dedah x ler sexy kan? oopsss jap nak selongkar pic lama-lama yang boleh dikategorikan "sexy" or "seksa"... Owhhh Ucuk guna pic zaman Myspace ehhh, jap.. jap.. rasanya cD ade pic kategori tu time zaman Myspace gak... huhuhuhu enjoy.

seksi ke? 25/09/2005

Ayoooo aurat 20/05/2006

ANTM sangat 20/05/06

Cene... sexy or seksa? huhuuh Ermmm nak kena explain ehh ngape cD rasa pic nie sexy? Ok sebab yang paling utama cD merasakan pic nie sexy coz "Mendedahkan Aurat"... Matilah tutup mata semua.... kekeke. Sebab ke-2 pula cD "Basah" time tu... ermmm faktor air mampu menjadikan seseorang itu seksi walaupun hakikatnya dia azab sangat... matilah kau... Sebab terakhir yang paling logik boleh cD huraikan ialah bila cD + air (basah) + aurat terdedah = "sexy"....

Ko mampu?? Matilah.... Tapi bila cD mendedahkan aurat 100% rasanya lebih teserlah ke"seksa"annya... kan kan kan....

pic cD yang paling "sexy" 14/05/2007

p/s: Peringatan... pic-pic tersebut dirakamkan diwaktu zaman kegemilangan cD... skang cD da low profile.. matilah aku...

-cD-

31 comments:

Lyd said...

auwwwwww..!!! sexy gitu..!!
patut le die suruh tgk blog die arini..ehhehe
comei ar gambar yg first tu..!
hihi

-cD- said...

Lyd

tengok kejap je ehhh.. aurat tu, huhuhu ermm tu time zaman kegemilangan ler..

miSz.haNie said...

ahahaha..
zmn kegemilangan b/ground penuh gmbr dier..
hiksss....

-cD- said...

Hanie

sume tu da jadi kenangan... huhhu sejarah x mungkin berulang..

you are now in my zone said...

saat kegemilangan katenyerrr :p

-cD- said...

Nuar

matilah da kena carut... huhuh x ler segemilang jac...

Hidney said...

hahaha sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

-cD- said...

Ucuk

x tahan... seksa ok..

EaN JoEL LiNuS said...

cute!and of coz sexy..

-cD- said...

Linus

Thanks...
sexy or seksa??

Lyd Comell said...

aurat?.. nk tgkkkkkk laaa.. hehehe

Anonymous said...

matila kena carutzzz ngan hakak hakak lalla fasha aldrianna

i-chimera said...

ganbar nombor 3 tu, bibir dia mcm anjelina jolie.. huyyyooo... sexi tuuu...

Reamy Zakaria said...

hahahaha....pics lama, muda belia lagi....kahkahkah....sexy ker???huhuhhu...^_^

RizaL said...

aduih, sakit perut den ketawa hehehe.....

Chef Aduka said...

KO TGGU ABG PUBLISH ENTRY GAMBAR SEXY ABG NANTI,SURE MAKAN HATI!!!LARIKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

-cD- said...

Lyd

tengok ler, tapi dosa tanggung sendiri ehhh...

-cD- said...

Fasha

jelez la tu kan... matilah

-cD- said...

Bro Chime

eeeiiiwwww sexy ke? tapi angelina sendiri x mampu pose gitoooooo

-cD- said...

Remy

shhyyyy..
lagi lama lagi tinggi kualitinya tau.. cam barang antik..

-cD- said...

Rizal

gelak lagi... biar pecah pewot tu... kekekek

-cD- said...

Chef Aduka

publish pic sexy? makan hati? silakan, x sabar nak tengok.. huhuhu.

p/s: cukur dulu mana yg patut ehhh, oopsss

cahayaqaseh said...

huhuhu tak berkelip-kelip mata akak memandang aksi-aksi seksi cd ...hehe...mahu terkeluar biji mata...hehe...tambah-tambah gambar yang last tu

-cD- said...

akak udah...
cD tanak jadik penambah dosa akak.. huhuhu

cahayaqaseh said...

mana ader dosa....tengok jer....huhuhu

-cD- said...

ishhh aurat tu...
cD telah mendedahkan sebahagian aurat cD tu.. kalau x kelip x per.. nie sampai nak kuar bijik mata...

Oasis said...

gmbr yg last tu cantik lokasi dia. Bali ker?

budleee said...

aiyo!!!

mcm mana nak ckp yek

ermm

gambar yg pakai baju biru tu sahaja yg elok :D

seksi without trying

hik2 yg lain tuhh
well...

ni comment :p

hik2

lalalalala.. said...

ayoooooooo..... #PENGSAN#

cam buto jap mato den.. waso cam kono karennnnnnnnnnnnnnnnn.....

Chef Aduka said...

tak yah cukur...biar gitu jer....baru xrated!

technology said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling