Monday, December 1, 2008

Penang...

Haloooooo

Just nak g tau, cD x dapat nak update blog cDapee.blogspot.com nie untuk beberapa hari. cD kena outstation ke Penang untuk pemantauan projek-projek LEVI. Ermm ingatkan taun nie boleh la goyang kaki n ngangkang jer kat opis nie, tup tup akhir taun kena plak wat pemantauan... Sentap...

Kamoo semua tentu nak tau projek LEVI nie apa kan? Ape kejadahnya LEVI tu... Keje cD sebenarnya bukan hanya di dalam pejabat sahaja, ada ketikanya Jabatan/Kementerian akan buat pemantauan dan cD akan di seret sama... matilah kena seret.. Akceli cD handle satu projek yang di beri nama Pengurusan Hutan Secara Berkekalan (PHSB). Segala kos pembayaran projek dan proses pembayaran adalah dibawah tanggungjawab cD... Wooo cam berat je kan? kekeke..

Kali nie Penang adalah lokasi untuk pemantauan sempena penutup tahun 2008, matilah penutup katanya.... Flight cD kul 5.10 pm, bile-bila masa jer akan berlepas, kira-kira jam 6 kang cD akan menjejakkan kaki di Pulau Mutiara... Sonoknye...

p/s: Jangan noti-noti ehhh time cD x de nie... Daaaaa

-cD-

6 comments:

you are now in my zone said...

selamat pergi & selamat kembali ;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hati2 kat sana ek cD....

beli jeruk buah salak 4 kilo leh?

hehheheh

-cD- said...

Nuar

mekacih nuar, dah selamat kembali pun...

-cD- said...

Yanie

mekacih yanie...
ermm 4 kilo? abg eQ punye mangga pun beli 1/2 kilo jer.. x larat nak bawak..

goooooood girl said...

your blog is very good......

intelligence said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling