Monday, January 19, 2009

Awak...

Awak...
it hurts bila awak kata gitu...
ya, maybe cD sakit
tapi awak x berhak menidakkannya.

Semalam rasa itu kembali
hingga berputik dan mekar lagi
Hari ini cD tidak mengerti
mengapa perlunya lari dan sembunyi
Tolong jangan cari dan teruslah pergi
kerna esok mungkin cD akan mati....

it hurts...

p/s: ..............................

-cD-

10 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD

kenaper sedeh2 nih?
ala..tak nak la tgk CD sedeh...

nanti kita gather2 lagi eh...

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Hidney said...

ucuk tau tak yang rasa marah tu kdg2 akan membuahkan rasa syg?

layout blog dah berubah. tampak lebih menarik dengan tagline yg catchy... heading tu buat sendiri ek? creative...

Anonymous said...

kelas ayat- ayat cd melatop, kaer terasa terharu sangat. cd tak baik cakap mcm tue nak lari2 n cd kita tak tahu bila kita akan mati, selagi kite hidup, kite kenalah nikmati kehidupan sebaik mungkin n happy apa yang kite dah ada sekarangf tau cd, Cd memang comel.....

Anonymous said...

hidup meet uncle hussin

aku menulis kerna dia said...

hidup tak indah kalu tak de cerita HURT....

HURT jugak satu cerita yg best yg perlu di lakar dlm blog....

i miss that entry....

Remy.com said...

hi cD, remy.com here from Sayapians...

salam perkenalan,

chimera said...

mcm targis je kisah cinta cD ni...
Kalau ikutkan saya sekarang - ayat yg bawah sekali tu kena tukar.
tolong jgnlah pergi...
kalau persi saya akan mati... (ayat ni ditujukan kepada orang belah sana)

soal cintakah ini..
ada rasa sakit dlm rasa sihat... ada suka dalam sedih... ada tawa dlm tangis... perasaan yg bercampur baur... huh! - The power of loveeeeee.. (baca ikut style ciline dion menyanyi)

lyd said...

tak ske bile rase tak best... :(

kin said...

U're in love lil bro..??
Good Luck, man! ...hihi ;)

Some say only the people u care & love, hurt u the most...what do u think?

-cD- said...

wahhhh banyaknye komen...
thanks sume, huhuhu kemain ehhh bila cD berbicara tentang cinta ade je yang nak intai2... kekeke