Friday, January 23, 2009

cD Rindu...

Pejamkan mata
Cuba rasakan semua
Yang pernah ada
Yang pernah singgah
Yang pernah tersisa...

Celikkan mata
Kosong...
Sepi tanpa Kamoo
Sepi tanpa suaramu
Sepi segalanya...

Ingin titiskan lara
Bila kenangkan cinta
Pedihnya menggores jiwa

Sendirian dalam sunyi
Tanpa kamoo menemani
Tetes-tetes basahi pipi
Sendiri lagi cD sepi...

Awak...
It hurts bila ingatkan awak, bila rindukan awak...
cD tau awak terluka, awak terasa hati kan...
Bagi awak cD cuma menerima, x pernah memberi..
Tapi awak silap...

cD x sesempurna mana awak...
Masih banyak cacat celanya
Awak pernah terluka, cD begitu juga
Akhirnya kita berjumpa...
Berkongsi rasa yang serupa

Sungguh hanya awak yang cD sayang..
Dan sesungguhnya cD akan sentiasa sayangkan awak...

p/s: awak..... cD rindu, rindu sangat kat awak...

-cD-

12 comments:

miSz.haNie said...

saya windu awak jugak...

[hahahahahahahah]

enassempoi said...

what a very romantik version...

missing some1 is hurt...

Anonymous said...

matila kemaruk katanyerrrrr..fasha

chimera said...

alahai sedihnya... bak tisu! bak tisu!...
rasanya tentu si dia pun tgh alami apa yg cD alami sekarang... moga2 dia ada terbaca entri cD kali ni...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

i misz u too bebeh...
muehehhee...[ya ampun..dah besar panjang pun panggil bebeh...]

hahahaa 7hb feb ni jadi ker nak bergedix2..?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

aku menulis kerna dia said...

rindu sape tuhhhhh

Miss Coco Chanel said...

rindu kamoo jugak....hehhehe

eQbalzack said...

'AWAK' tu sape cD..??

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD....
nak katak pisang eh...?
hehheheh

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

suesamsudin said...

su pun rindu gak....jum nanges sama2 lah....hahahhaha

No OnE said...

cD, sue, abg eQ..rindu uolzzz!!!
wahh lari tajuk gitoooo..kuikuikui

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室