Monday, January 19, 2009

Cerita Header Blog...










Ermmm ari nie ada masa terluang, so sempat lah cD nak update sket-sket... Entri AJL akan menyusul kemudian coz x sempat nak edit n pilih pic lagi... Kalau nak tau cite dan ulasan tentang AJL leh jengok ke blog Nuar, ade gak terselit cite cD kat situ (mekacih Nuar)...

Berbalik pada cite header untuk blog http://cdapee.blogspot.com. Header yang 1st tu adalah header asal yang telah cD guna pakai sejak memula blog nie wujud. Tatau ngape, tapi cD sayang sangat kat header yang satu nie. Maybe coz ianya adalah titik permulaan bagi setiap coretan yang cD lakarkan. Ala-ala muka sebek dan patah hati katanya, simbolik la sangat...

Header ke-2 tu baru je lagi cD buat, konon-konon wajah baru di tahun baru la... tapi just diguna pakai dalam 2 hari je, kredit pada Hanie coz sudi menghabiskan masa senggangnya untuk kerja-kerja edit nie dan terhasillah header ke-3 tu... chantek kan? Tapi untuk lebih simbolik dan dramatik perkataan "cry" tu telah dibesarkan, maka terlahirlah header ke-4... chantek gile, cD puas hati sangat-sangat, mekacih hanie...

Emmm pic yang last tu sebenarnya adalah footer blog cD, tapi memandangkan tahun nie cD menggunakan konsep kelam dan gelita so footer tu cD simpan jer laaa.. Malas nak tukar dah, cD akan kekal dengan wajah baru nie untuk satu tempoh masa yang agak lama... ermmm maybe, tengok la cene.. huhuh

p/s: ku x bisa juarai AJL ke-23... waaaaaaaaaaaa

-cD-

6 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

tq CD for the credit :)

Biarkan aku beralah..

bak kata zz but she's so OUTSTANDING!!!

-cD- said...

sesama, mekacih kat nuar gak..
tu la biarkan aku beralah, waaaaaaa

kak G n Zianafolks hebat...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD

aper2 pun....
yanie suka tgk header2 blog cD...

comey...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

RIZAL said...

ddok d kerusi ziana folks yer!

-cD- said...

Yanie

mekacih, kalau jadi kita poye2 bulan feb nanti..

-cD- said...

Rizal

haa ahh, zal dok mana? x pasan pown