Wednesday, January 14, 2009

Rasa Itu Kembali...

Bagaimana harus cD mulakan
Segalanya bagaikan khayalan
Rasa yang telah lama mati menggamit kini
Rasa yang payah untuk dimengerti
Tapi indah bila di abadi....

Semalam....

Lena cD dikejutkan dengan satu panggilan yang cD x jangkakan sama sekali. Jam menunjukkan angka 10.47pm... Arghhh ngantuknye, emmm lately nie cD kerap tido awal, sekitar jam 8 or 9 cD dah lena dibuai mimpi-mimpi.... tapi itu bukanlah persoalannya, kita berbalik pada panggilan yang cD terima tu. Ciannya "Dia" baru pulang dari kerja waktu menghubungi cD....

Dia : Awak, dengar hot fm skang...
cD : .....?.....

Ermmm x sangka "Dia" tujukan lagu untuk cD, so sweet... 1st time dalam 27 tahun cD ditujukan lagu menerusi radio yang lebih hangat daripada biasa tu, hot fm ler... Mekacih, muahh muahh kat pp. Getarannya semakin kuat dirasakan, adakah ini rasa yang bisa membahagiakan atau membinasakan. Biarlah sekali ini rasa itu kekal mekar seadanya, dan bila tiba waktu layunya cD tetap merelakan pemergianya... huuhhu bahagianya.

Tiba-tiba...

Peritnya, rasa pedih yang amat menyakitkan... Seakan sesuatu yang tajam menusuk betis cD... lantas satu tamparan hebat dilemparkan pada betis gebu itu... Mampus ko nyamuk, cis mengganggu mimpi indah ku.... kekeke

p/s: Mekacih *****, muahhh muahhh kat pp.

Kamoo semua x yah nak wat spekulasi ehh... jelas cite tu hanya mimpi... huhuhu ye ke mimpi?

-cD-

11 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

kemain spa-Q versi CD dh bermula...rating naik lah blog ni nnt episod strusnyer...keke :p

-cD- said...

Nuar

huhuhu tapi cD nak tukar watak Zafrul.. benci la kat jantan x guna tu, oopsss tetiba meroyan.

amirul usheruff dzulkarnain said...

hey datuk CD..sudi kah datuk utk rasmikan SPA Q cawangan pasar keramat..huhuhuhu

-cD- said...

Acap

ermmm saya berbesar hati coz sudi jemput saya rasmikan SPA Q cawangan pasar keramat nie..

matilah baca 4 line je toleh kanan toleh kiri potong riben.. oopsss

miSz.haNie said...

ye la..
terbw smp mimpi..
pn boleh!
ahahahahaha

tukar kulit nmpk..
hehe

-cD- said...

Hanie

Biasa la mainan tido katanya.. saje nak try wajah baru, bosan nanti tukar balik

cahayaqaseh said...

iskkkk cd kasik terkejut jer...
bababbb montot tu....
ingat betul tadi...
mimpi rupaya...

chimera said...

huih!!! siap main tuju2 lagu lagi tuuuu....

-cD- said...

Kak Ayu

Ermmm terkadang realiti pun seakan mimpi..

-cD- said...

Bro Chime

sonok tau bila orang tujukan lagu tuk kita, pastu tiap pelosok n ceruk dapat dengar...

sonoknye...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女