Tuesday, January 13, 2009

Try Not To Cry...

Tiada pernah cD menduga semua ini akan terjadi
Di waktu-waktu sebegini
Disaat ini cD hanya mampu membiarkan diri selalu merindui Kamoo
cD ingin Kamoo mengerti hasrat di jiwa ini...

Tiba-tiba Kamoo menjelma masuk ke dalam jiwa
Tiba-tiba hati bertanya dimanakah Kamoo selama hidupku ini
Selama cD sendiri...

Tiada guna berdiam saja
Nyata hati tidak mampu bertanya
Apalah dayaku ini
Mungkin akan mengecewakan satu jiwa....

p/s: Miss you but try not to cry...

-cD-

19 comments:

miSz.haNie said...

~~ehems..

KaerAzmeer2008 said...

Pls lah cd, past is past not to remind it back in ur new life, ur wasting your time by thingking of it. Remember u r sweet person n kind, there have many people our there want to know about, just wait n enjoy ur life at the moment. I',m sure u will found it n u deserve what u get, Welcome to malibu Biatch!!!!!!!!!!!!!!!

KaerAzmeer2008 said...

Pls lah cd, past is past not to remind it back in ur new life, ur wasting your time by thingking of it. Remember u r sweet person n kind, there have many people our there want to know about, just wait n enjoy ur life at the moment. I',m sure u will found it n u deserve what u get, Welcome to malibu Biatch!!!!!!!!!!!!!!!

-cD- said...

Hanie..

ishhh batuk2 plak dia..

-cD- said...

Kaer Azmeer

wahhhh sentap siot, it's hurt ok.. babi la ko, kan dah tercarut.. nie new story la bukan past. Hanj...

miSz.haNie said...

~~Deep In My Heart
My Love Won’t Fade Away
To Hold U In My Arms
Even In My Dreams It Feels So Right Loving You ~~

gitu la perasaan incek CD..
ahahahaha
[larikkkk]

-cD- said...

Wehhh korang kejam laaa, baru nak feeling sket dan kena kecam hebat... nanges..

KaerAzmeer2008 said...

cd nobody want to sabotage u, but its a reality cd, u have to face it. Its already happended. Its ok if u think or miss somebody that u love, but do not cry for him or urself. Every memory with u n him always be sweet n nice,,,,,, :-)

chimera said...

uit... sudah jatuh chenta kah????...

-cD- said...

Kaer Azmeer

wahhhh statement "nobody want to sabotage me" konon... sentap biatch... statement ko cam hanjeng sangat. Matilah Fasha x komen lagi..

-cD- said...

Bro Chime

ermmm mane de, mane de... kalau bro ade org sebelah sana, cD pun nak org sebelah sini lak... huhuh

chimera said...

eh! rasanya cD pun memang perlu jugak cari 'org belah sana' sorang utk cD (sorang je tau)... seronok tau ada teman nak mengadu nih.

dia dah tahu ke cD sukakan dia?.. terus terang jelahh...

chimera said...

satu lagi... jgn tahan rasa rasa nak nangis tu... lepaskan jerrr.

-cD- said...

Bro Chime

Ishhh nak korek gak ehh.. Ermm wat masa nie cD x mampu nak bagi kata putus... Biar masa yang menentukan.. cecece

Yang pasti dia turut merasa apa yg cD rasa.. matilah ada yang sentap kan coz tatau cite...

KaerAzmeer2008 said...

Sure ker yang die rasa apa yang ko rasa sekarang nie, aku rasa tidak, mungkin skrng nie die happy dengan apa yang die ada, ko pun patut buat mcm tue jugak. Melainkan kalau ko ada jumpa org lain yang betul memahami ko dan terimanya seadanya diri ko, baru ko rasai kebahagian itu.

-cD- said...

Kaer Azmeer

Waaa waahhh ko bole rasa ehhh ape yg "Kami" rasa? Hebat...

Ermm aku aku tumpang simpati atas apa yang berlaku kat ko, tapi jgn samakan aku ngan "Dia"

it's Malibu biatch....

Anonymous said...

halooooo saparrr yang seru nama mekkk tu elooo sory la mek berkejaya uollsss tak sempat nak mengomen ader nyer...for me kalo kat org yang sama it not worth it babeh coz learn from de past is a good teacher...but kalo itu yang bahagiakan cd why not? but adakah cd bersedia tok menghadapi tembok itu? renung-renungkan dan selamat beramal matila kena caruttzzz ngan ustad tu...hampooonnnnn!!!!! fasha aldrianna

-cD- said...

ermm x pe Fasha, faham sangat kerjaya fasha yang mencabar tu.. ermm darah tinggi dah turun blom? oopsss

jacker said...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all!
aoc power leveling