Friday, February 6, 2009

PGL Season 3...

Ekceli cD tatau samada patut or tidak entri nie dipublishkan... Sana sini dah kecoh memperkatakan tentang peristiwa yang satu nie, cD sejujurnya tidak mahu ketinggalan dan sebolehnya ingin jadi sebahagian kecil daripada pementasan yang pastinya dinantikan oleh semua. Siapa mahu lepaskan peluang seumur hidup begini? Umum juga telah mengetahui, bahawasanya pementasan kali ini adalah yang terakhir di terajui oleh Tiara Jacquelina... pastinya sesuatu yang lebih menarik akan dipersembahkan...

Semalam check tiket on9, sedey sangat coz tiket katanya dah habes.... tapi x bermakna segalanya sudah berakhir kan, tadi seawal jam 9.30 cD lari kejap menuju ke Istana Budaya.. Ko mampu mengular ke Istana Budaya time keje? Matilah kalau bos cD tau, ekceli pagi tadi ada ceramah motivasi, so boleh la cD skip kejap kan.... Thanks kat Nuar coz bagi semangat untuk cD beratur seawal jam 9 am katanya.... Alhamdulillah, kalau dah rezeki x kemana kan... masih ada tiket bahagian "A" dan "B".. harganya x yah la cD g tau, dah tentu-tentu tiket murah dah sold out... Tanpa fikir panjang cD terus setuju untuk membelinya, ermm dapat diskaun 30% lagi... huhuhu time-time begini kad matrik amatlah berguna sekali...

blur... kang kata menunjuk-nunjuk lak...

Pastinya ada hati-hati yang akan terluka... cD sebenarnya serba salah... Ermmm cD nak minta maaf awal-awal pada Khai, Kak Eny dan Fasha coz tiket ada 2 je... Matilah x mampu nak beli bebanyak... Ermmm kalau mampu pun cD x dapat nak belikan coz tiket sememangnya dah sold out... Time cD g tadi cuma tinggal 3 seat jer... weekend lak memang awal-awal dah habes... Sorry ehhh uolls...

p/s: g ngan teman bicara le.... huhuhuhu

-cD-

29 comments:

enassempoi said...

nmpk dh rega tiket nyer... hehheee

miSz.haNie said...

boss!!
ade org ngelat...
dia monteng!!
hahahaha

[jelessssssssssss sgt..]

myZone | When Anuar opens to public said...

alhamdulilah....rezeki cd...hoye2! :D

SELAMAT BERGUSTI PUTRI ;)

cahayaqaseh said...

memang dapat sambutan hangat kali ni....untung cd dapat tiketnya...
emmm nak ikut leh tak??? hehehe...tak malunya akak...

aku menulis kerna dia said...

wah...dpt jugak tiket PGL..tk puas hati ni....nak kene betul IB ni....

-cD- said...

Ena

alamak... oopssss...

-cD- said...

Hanie

ermm jelessss kan? kekekek bukan hanie sowang jer, matilah cD lepas nie kena maki.. Aampunnnnnnn

-cD- said...

Nuar

tu la pasal, nasib sangat2... seat yg tinggal pun bukan banyak, hari rabu ade 2, hari khamis ade 3... show weekend mmg dah sold out.

-cD- said...

Kak Ayu

ermmm rugi tau x g, sebab tu cD gigehkan diri ke Istana Budaya... ermm x leh ikut laa, orang len dah ikot dulu...

-cD- said...

Ombk

ermmm penat tau gagahkan diri ke IB tu, seb bek dapat... jgn jeles..

amirul usheruff dzulkarnain said...

jgn ko berasmaradana dgn teman bicara sudeh..lalalalala.

-cD- said...

Acap

ermmm tu x leh nak cakap pe, mana tau tetiba diresap roh Gusti Puteri Raden Adjeng
Retno Dumilah.... matilah

amirul usheruff dzulkarnain said...

errr..en.cd, ade kosong ke kt tmpt en.cd tu..

-cD- said...

Acap..

seat 41 ngan 42 ada orang... tapi sebelah yg dekat tangg tu kosong.. leh la kalau nak.. huhuh

amirul usheruff dzulkarnain said...

aku kata tmpt keje ko lah..

-cD- said...

Acap

opsss tersalah faham lak.. kan ari tu aku offer ko jadi penyeri kat sini... ko tanak kan?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD....

nak itut....
bleh arrr....

he he eh

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

arjuna.arts.com said...

Hye Cdee...ayoo..besh nyer...
dapat tengok teater PGL3..

Apapun wish cdee hepi..n hepi n hepi... ^.^

Hidney said...

ouch... harga tiket mengigit! gaji sebulan reel tu

chimera said...

humang aiiii... harga tiket dia... mcm nak mnyewa bilik 1 hari satu mlm kat istana budaya tu pulak...

tapi tak pe. yg penting puas hati... sekali seumur hidup kann...

-cD- said...

Yanie

nak ikot ehh, ok jom... huhuhu

-cD- said...

Adam

mekacih... x sabar nak tunggu next week..

-cD- said...

Ucuk

x de maknanye... harga tiket tu X ngan 30 baru la sama ngan gaji ucuk sebulan kan? oopsss

-cD- said...

Bro Chime

ermmm alang-alang dak ke Istana Budaya kan, bermalam la sekali katanya... kekekek

Lyd said...

mahalnyerrr tiket..!!
mber ofis lyd ade gak yg p cari.... tp tiket da abis.. hahahaha
sadisss betoi....!

best ke tgk teater ni??huhu tak penah sekali pun p tgk ni..

-cD- said...

Demi kepuasan lyd..
ramai yg terkilan coz tiket sememangnya da sold out...

Chef Aduka said...

MAHALNYA HARGA TIKET!!!TERINGIN JUGAK NAK TGK PGL 3 TAPI NAK BUAT CEMANA.....KITER KEJE....TAPI DAH TGK DAH PGL 1ST DULU AHAKS!

-cD- said...

CA

alaaa sekali skala jer.. bukan selalu.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女