Sunday, February 8, 2009

Picnik Katanya...


Happy Birthday Sakura...

Ko mampu g picnik tetengahari buta? Matilah.... sorang-sorang jadi mat/minah kontrak indon dok angkat makanan g cari tempat tuk ber"picnik" katanya.. Plan picnik nie sebenarnya dah lama dirancang, itu pun siap pinda-pinda tarikh lagik... dan hari nie, 8hb Februari 09 terlakarlah sejarah blogger-blogger tegar yang ber"picnik" di tengahari buta... huhuhu.

Antara blogger-blogger tegar yang turut hadir termasuklah cD sendiri, Hanie, Yanie, Sakura, Nad, Kak Kasih, Ecah dan member Sakura yang x ade blog.. Rizal namanya... Kitorang bukan saje-saje cari pasal ber"picnik" di tengahari buta ehh, tapi ada agenda yang lebih penting iaitu meraikan Hari Ulang Tahun ke-25 Sakura... Happy Birthday Sakura...

Ermmm entri kali nie cD just nak kongsikan antara menu-menu yang terlibat... Semuanya sedap, terutamanya nugget cik Yanie yang dimasak dengan penuh kasih sayang katanya... Kek coklat cik Hanie yang sungguh gebu dan lembab, puding jagung kak Kasih, kebab Sakura, Spaghetti cD dan minuman Ecah yang bisa menghilangkan dahaga.... Kita tunggu next entri yang penuh dengan aksi "fotogedik" dari blogger-blogger tegar yang terlebih sudah.... Juga aksi-aksi "kontroversi" dan lebih menggegarkan bila blogger-blogger menerjah pusat karok untuk aktiviti "sumbangsih" lagu... kekekke.. Tunggu ehhh.






p/s: Ruginya abg eQ x join sama....

-cD-

28 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ha ha ha
hadoi...gelak sorang2 baca n3 cd nih.....yg pasti nyer nugget tu rasa AYAM oke....he he he....

**spageti CD sedap...puding kelapa tu pun mantap...**

air mineral tu pilihan SAKURA...dia yg beli....yanie beli tea lipton....

best lepak2 dengan CD tuk kali ke-2....yg penting sesi KAROKS tu...ada lagu SENGGOL-SENGGOLAN CUBIT CUBITAN oke...saper la yg MENYUMBANGKAN lagu tu di petang hari?

keh keh keh....tak sabar nak tunggu n3 seterus nyer dengan aksi yg MENDEBARKAN...ahaks~~~

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

-cD- said...

Yanie

baru g picnik dah "Migrain" cene nie? huhuhu pe2 pun mmg sonok gile tadi. Sesi karok mmg happening, len kali kita karok sampai lebam n tambah koleksi sumbangsih lagu ehhh

chimera said...

picni kat mana ni ek???

hallamekkkkk... cD buat spagetti ke.
(iye ke buat sendiri... bukan tempah kat restoran kat hujung simpang tu ke?)...

myZone | When Anuar opens to public said...

YA AMPON!!! Ini baru betul2 menepati definisi piknik nih!!! Sedapnya menu!!!

-cD- said...

Bro Chime

alaaaa kat Taman Perdana Putra je... wehhh buat sendiri laaa, puding kelapa laut ngan madu tu pun cD wat sempena menggantikan kek tuk besday girl... kekeke

-cD- said...

Nuar

gile la dok ngangkot makanan kira2 2/3 kilometer nak cari tempat yg seswai... mmg sedap sangat...

Chef Aduka said...

ERMMMM PICNIC......BILA NAK ADA CITER CAMPING LAK???

Hidney said...

errr... air mineral ada rasa ker ucuk? hehehe

miSz.haNie said...

hahahaha
hy kita jek yg mampu..
pape pon..xtvt smlm mmg best giler..
[heh..jeles yamats okeh kene keje arini..huhuhu]

tunggu entry kt blog hanie..
ngeh3..

[[ Sakura ]] said...

huhu cepat sungguh da masuk entry..mesti balik terus buka blog nie....Sakura da pengsan sampai umah..

pepon sonok tak terhingga ...seronok sangat!!!!!meacih cD ..puding kelapa laut n spagetti sangat sedap ...


lagi satu sakura jeles , Cd , Yanie , Ecah n kak kasih cuti ari nie....melaka ni x der cuti ker??????????????aduhai..hehehehehhe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

CD...

gelak sama 2 orang budak bucuk itu
yg keje ari ni..hahhahaa


(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

e n c h e k || C A M E R A™ said...

salam cd
tenkiu coz singah my blog

** bc n tgk n3 nir trus jd lapar..glupppp~

-cD- said...

CA

camping? ermm tunggu taun depan laa..

-cD- said...

Ucuk

ermm mana tau, 1st time minum.. kekeke mmg x ada rasa ehh?

-cD- said...

Hanie

bestnye cuti ari nie, jelez kan? ermm mmg x sabar nak tunggu, penin gak memilih diantara ratusan pic nie

-cD- said...

Sakura

haa ahh balik terus wat entri.. ermm untuk sakura jer tu org lain x dapat pun.. kekeke

-cD- said...

Yanie

huhuhu, oopsss x bek la gelakkan org yanie.. kkekekek..

padan muka dowang.

-cD- said...

Encik Kamera

ermm mekacih gak coz sudi menjengah...

Ecah said...

huaaarrrggghhh!!! adoi!! penat nyer la cuti.. ape??? hanie ngan sakura x cuti.. ghe ghe ghe!!! jgn mare arrr.. seb baek hari ni keje.. kalo tak sambung tido + melepak + bela badan kat umah lagi... ape2 pun mmg besh gather ni.. sesi sumbangsih tu yg paling best..

-cD- said...

Ecah

ermmm tetiba demam coz lama sangat bercuti kan.. oopssss

♥miss zaza♥ said...

bestnya piknik
akak sakura x ajak i pon
huuu

hehehe
selamat hari lahir akak sakura
tua dah ;P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD....next n3 plzz...hehhehe...tak sabor nak baca ayat2 chenta dari mu di blog ni....

ahahhaa...next...serang MELAKA yuk...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Chef Aduka said...

you've been tag!!!see my blog!

Kukiss said...

look like open house saja ...
nda ada invitation pun ... huhuu

-cD- said...

miss zaza

ermm cD x kenal zaza, kalau idak cD da ajak sama... kekekek

salam perkenalan zaza

-cD- said...

Yanie

sabar ehhh, bz bangat nie.. pic pun x abes tengok lagi.. penin nak pilih..

malam nie g PGL, jangan jeles..

-cD- said...

CA

kelas kan...
siap kena tag bagai...

-cD- said...

kukiss

open house? opsss sempena taipusam ari tu.. kekekke