Thursday, February 12, 2009

Picnik Yang Kontroversi...

Ahad
08.02.2009
Taman Putra Perdana, Putrajaya
Picnik Bersama Blogger


Ermmm sori le coz cD lambat sket update story nie... bukannya apa, cD nie bukannya pandai sangat nak edit-edit pic, pastu nak memilih diantara ratusan pic yang ada... matilah proses penyingkiran dan pemilihan katanya... Kalau entri lepas cD da cite pasal menu, kali nie cD nak share memori sepanjang kami ber"picnik" lak... Fefaham je la, kalau dah berkumpul reramai cam nie, tentunya banyak aktiviti yang berlaku kan... antaranya sesi gosip bersama cik kiah, sesi gedik santai, sesi foto-lergik tanpa batasan, sesi sumbangsih dan sesi makan, makan dan makan lagi sampai muntah.... huhuhu

Tapi cD tamoo story pasal sumer tu, coz teman-teman blogger tegar yang terlibat dah pun publish citer yang serupa. Kalau kamoo semua nak sangat tau kisah picnik nie, silalah jenguk-jenguk ke SINI ---->> Yanie, Hanie, Sakura, Ecah dan Kasih. Pelbagai versi telah disajikan oleh mereka mengikut kreativiti memasing... Senang keje aku kan.. matilah..

Ermm bersempena dengan Valentine yang x berapa hari je lagi tu, cD ade story yang kiranya kontroversi la juga... huhuhu matilah aku.... Berbicara tentang Valentine, rasanya kita sebagai umat islam umumnya tentu tahu hukumnya kan... x perlulah untuk cD berhujah panjang, masing-masing boleh membuat keputusan dan berfikir mengikut logik akal. Tapi sebagai manusia, terkadang batas-batas itulah yang sangat rapuh dan mudah pula dipandang enteng oleh kita semua... cD juga tidak terkecuali... cD akui, terkadang cD alpa sehinggalah berlakunya adegan-adegan yang agak kontroversi.... Apakah?? Huhhhh... Ermm cD menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf diatas kekhilafan diri ini, cD sendiri x menyangka aktiviti ber"picnik" ditengahari ittew telah mengundang kontroversi yang bernama "Skandel"... huhuhu matilah meroyan.

cD n Yanie...

cD n Sakura...

Kasih Natra or Hunny Bunny??

Matilah... bila digelar jejaka dilema...

matilah lagi....

Ayooooo sangatlah kontroversi....

Ekceli cD x ade niat nak timbulkan kontroversi, apatah lagi berskandel sana sini... tapi semua itu adalah permintaan, haruskah cD menghampakan harapan mereka? Matilah kau, huhuhu tapi cD tabik ngan ec@h coz dia mampu menepis godaan untuk berskandel-skandelan... dia cuma mampu bersenggol-senggolan sajor... takut abang askoke kah????

setiaku hanya pada abang askoke...

Pada hati-hati yang terluka, juga pada mata-mata yang menitiskan air mata bila melihat dan membaca coretan ini.... hanya lafas "Maaf" yang mampu cD luahkan... kekekeke



Thanks pada Nad n Rizal yang gigeh menjadi jurugambar untuk edisi "Skandel" nie...

p/s: Hidup terlalu indah untuk dibazirkan... hargailah tiap detik dan waktu bersama temanmu, entri ini sekadar gurauan... jika ada diantaranya berkecil hati, maafkanlah... kredit pada Yanie & Hanie untuk pic yang dicuri... huhuhu

Malam nie nonton PGL... Sonoknye...

-cD-

27 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hakhakhak...best2 entry nih...kemen scandalicious sampai hempat! :p

[[ Sakura ]] said...

tu dier....
n3 da mai da...

cD..x salah kalu nak berskandal2..sekadar mengisi masa kekosongan!!!!tol x?

anyway tenkiu la gathering tu...
next melaka kan!!! so x saba nak tunggu blogger serang melaka lak...(*_*)

-cD- said...

Nuar

ermmm nak wat cene, permintaan peminat katanya... matilah...

-cD- said...

Sakura

skandel berbatas.. cene ehhh? huhuh x sabar gegarkan Melaka lak..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD yayang ku

[ha ha ha...abis ler kena kerat 18 dengan dak hanie..panggil yayang kat CD]


paling best n3 nih....
semua kuar rahsia2 dia sebalik keskendelan kita bersama di putrajaya ari tu..

hahhaha...yg merenung masa depan teringat ABG ASKOKE..tu sebenar nyer malu2 rimau nak posing....lepas tu dah kuar dia nye senggol-senggolan mak hayam aka tokey funfair...

gegegege.....kejap lagi DAK HANIE mesti mai serang balas kat sini...ahaks~~~

best sangat lepak2 kali ni..GEDIX SANTAI kata nyer....

nanti posing2 di pantai lak..haruzzz posing SEKSI k...ahaks~~~

**takper...cilok ler pic tu....yanie tak kisah....

"tp kena BAYOR arrr...." bak kata SAKURA---nak bluetooth pun kena bayor ker dak sakura uit...memang KEDE**T sungguh....!

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Ecah said...

wakakakaka.. nama abg askoke terbabit sama?? xpe2.. mak tak kisah nyah.. ku merenung masa depan.. bila nak gedix lagi yg benor nyer tu.. xde pekdah nyer mikir abg askoke.. *mati la.. mati la..

miSz.haNie said...

hy mampu..
gelak ngekek tgk entry ni...
melert u'olls!!
hahahaha

aipp yanie...
babap montot kanggg...

-cD- said...

Yanie

sumer wat enrti picnik kan, saje je nak kontroversi sket.. huhuhu ecah mmg harus pasrah.. setia tu kat abg askoke...

-cD- said...

Ecah

tersedak abg askoke dengar statement nie.. ermm insyaAllah ke Melaka la pas nie kita...

-cD- said...

Hanie

Harus la melert, skandel tanpa batasan.. neraka uolls.. matilah..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

CD..

lupa nak puji....

"DAH PANDAI EDIT GAMBAR ADA LURVE2 eh....he he he"

di lamun chenta kah...?
ha ha ha

nanti pi MELAKA....
jangan lupa bawak LOYANG bersama2 mu ok....

hehehhehe....diri ku termimpi2 akan loyang ibu mu itu...
ahaks~~~

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

-cD- said...

Yanie

ermm bole la, blaja dari mak hayam gak.. huhuhu. Yanie kena jadi mentor cD baru leh edit pic yg melert..

Ecah said...

kat melaka nnt pic lagi melert uols!!! pakai bikini yer dek non!!! *mati la... ke neraka jawab nyer..

-cD- said...

pakaian mandi muslimah kan ade uolls... tutup2 la aurat tu ehhh.. jalan ke neraka sentiasa ternganga.. matilah...

miSz.haNie said...

haihh...
neraka xde air-cond nye kwn2..
hahahahah
mati la..

-cD- said...

wahhh hanie pernah singgah kew?
Ya Allah, ampunkanlah dosa2 hamba Mu ini...

Amin..

miSz.haNie said...

choiii!!
hahahahaha....
mati la..
booking asik xlepas jek ni..
huhuhu

kin said...

amboi...byk nyer lerp..lerp. Awat tak ajak kak kin join sekali?? ...huhuhu

chimera said...

humang aiiii... hebatnya jejaka dilema punya skandell... ada jugak ya skandel atas permintaan.. errkkk...

W. Hidney said...

wah banyak nyer skandel... buaya! bagi reel satu...

-cD- said...

Hanie

ermm kalau x nanges la x dapat g Jakarta.. yeyyy x sabau tunggu November.

-cD- said...

Kak Kin

ermmm bukan namoo hajak kak kin, cD namoo libatkan kak kin ngan skandel2 lain tu.. matilah..

-cD- said...

Bro Chime

Hebat kan..
huhuhu ehh ade la, kalau x de permintaan x wujudlah skandel2 ittew..

-cD- said...

Ucuk Hid

elehhhh buaya pun belajar dari sape? ucuk gak kan.. oopsss

Shasha Ayob said...

eiiiiiiiiiiihhhh nottynyerr!!!sapu habis eh cD? huh!

-cD- said...

Akak sha

Alaaaa bukan salah cD.. kekeke

cahayaqaseh said...

akak tak tau nak tulis apa, tp yg pastinya akak seronok tgk gambar2 cd ngan kengkawan yg lain.