Sunday, February 22, 2009

Wish Me Luck...

Terluka hatinya lantas merajuk
Teruslah merajuk merawat pedihnya
Hati yang luka mahu dipujuk
Pujuklah agar sembuh laranya...


Matilah merajuk katanya...
Ampun dan maaf dipinta coz tak ter"update" blog nie untuk beberapa ketika, bukan merajuk bukan juga merayu dipujuk, cuma bz dan agak sibuk. Matilah sempat berpantun. Ekceli cD agak bz sket.. sibuk mentelaah katanya, maklumlah ngah final exam skang.. Baru abes paper "communication" dan "sains pemikiran etika". Next week paper "ekonomi" lak, so wish me luck ehhhh... Selesai je exam nanti cD janji akan buat comeback, huhuhu.. Cayang kamoo sume, muahh muahh kat pp.


p/s: Im not finish loving you...

-cD-

13 comments:

miSz.haNie said...

GUD LUCK MY DEAR..
NEXT PAPER JGN BWK TOYOL EHK.. EKEKE..
...windu la sy...
NGEH3..=P

-cD- said...

Hanie

mekacih, sowie x pasan call tadi.. layan myStarz LG... huhuhu

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gud luck in ur exam cd! caiyok2! ;D

chimera said...

Tgh exm ke????? kira budak sekolah lagi lah ni ya... hmmmmm... apa pun all the best... good luck... moga semuanya akan berjalan dgn sempurna... buku tu bacaaa... jgn dok layan tv je...

-cD- said...

Nuar

Mekacih nuar...

-cD- said...

Bro Chime

mekacih bang chime, haa ahh dak skolah lagi.. last year spm, cD baru nak masuk 18 taun, matilah...

W. Hidney said...

good luck ucuk!!!

[[ Sakura ]] said...

Godd Luck YEA....

(*_*)

cahayaqaseh said...

good luck utk adik akak yg busyuk masam ....

yg terbaik adalah utk cd..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD ku yayang...

gud luck k...
buat yg terbaik

kalau result cemerlang..
nanti kita kuar gedix ramai2 lagi k...

hehhehehe

muaaaaaaaaaaaaaah cikit kat PP dier.....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

eQbalzack said...

kalau dapat 4.00 tiket percutian ke sungai rumput beserta makan mlm di bawah pokok pisang akan diberi...

-cD- said...

mekacih Ucuk, Sakura, Kak Ayu n Yanie

-cD- said...

Abg eQ

wowwww.. tawaran hebat tu, tapi x leh up sket ke? huhuuh