Friday, March 13, 2009

Coklat?...

Assalamualaikum,

Buat pembaca yang dikasihi... cecece mukadimah yang sesuatu sangat, cD memohon jutaan ampun dan maaf kerana lama x update blog. Masa sangat-sangatlah terbatas untuk cD mencoretkan barang sepatah dua perkataan.. Bebanan kerja agak melampau kebelakangan nie, mana nak siapkan penyata, mana nak semak dan luluskan claim, meeting lagi... Next week ada entrance conference bersama dengan Jabatan Audit Negara lak... tapi x pe, bebanan nie just untuk bulan nie aje... lepas tu leh la start poye-poye semula, yeyyyyyyyy....

x banyak yang menarik berlaku dalam seminggu dua nie... just bz ngan keje, kursus, keje, keje n keje... cuma nak kongsi satu story menarik.. Ermmm konteks menarik tu maybe bagi cD je la kot, coz cD yang alami... Apalah yang menarik sangat tu ehhh, jeng jeng jeng... cD dapat coklat... huhuhu dapat coklat pun nak kecoh kan, pedulik apa kan... suka hati lah.. Coklat nie digubah jadi bunga.... Mekacih awak... Sayang nak makan so saya letak atas meja opis.. Sorry coz bz sangat, sure awak rasa terabai kan...



Ermmm cita pasal coklat terus tingat kat Kak Iza.. mekacih ehh kakak coz kasi coklat dari Langkawi ari tu... Cayang kat kakak.

p/s: Waaaaaaaaaaaa lama x nonton movie... jom..

-cD-

4 comments:

chimera said...

wahhh!!! frero roshel... (sampai sudah tak tahu nak eja nama benda tu)..

huih, giler punya bz nih... ada harapan dpt anugerah pekrja contoh ni....

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

naek seri meja cd tewos ;)

W. Hidney said...

hehehe kalau lapar tiba2, boleh la dimakan coklat tu ek?

Ecah said...

ekekeke.. nak coklat tu leh tak.. cam best je kalo masuk ke mulut.. ahaks!!