Tuesday, March 17, 2009

Voucer Jusco RM 400...

Ekceli x de mood pun nak update blog nie, perasaan bersalah sentiasa melingkari sanubari bila mengenangkan himpunan dokumen-dokumen tuntutan yang bertimbun disisi kiri meja... Arghhhh "berhenti sebentar bersama kit kat laaaa", matilah curi tagline coklat kit kat katanya. Ko mampu?

Lunch tadi cD sempat lari ke opis lama, Forestry... Rindu sangat kekawan kat hutan tu, matilah orang utan katanya... Ekceli bukan saje-saje nak mencemar duli pun, keje kat opis tu menggunung tunggu ditarah perlahan-lahan. Tujuan utama cD singgah adalah untuk menuntut "Voucher" Jusco yang cD menang time tournament bowling Forestry ari tu... Terharu sangat coz KP Forestry, Dato' Seri Azahar bin Muda sendiri yang jemput cD untuk turut serta dalam tournament nie.. Bayangkan, walaupun cD tidak lagi berkhidmat bersama Forestry, Dato' Seri tetap ingat dan memberi jemputan VIP lagi, matilah ramai orang utan yang sentap n makan hati. Main pula satu team n satu lane ngan KP, TKP & Pengarah-Pengarah unit, lagi la mengundang kontroversi...

Bukan nak membangga diri, tapi setiap kali join tournament mesti cD x pulang ngan tangan kosong... Alhamdulilah cD dapat no. 3 setelah satahun lebih x praktis membaling... dan yang paling best cD dapat "High Game" dengan jatuhan pin 217 pada game ke-3..



No. 3 - RM 250
High Game - RM 150

Bestnye dapat RM 400 Voucher Josco, x sabar nak g shopping.... Kebiasaan tournament pasti hadianya berupa hamper or trofi kan, berlainan dengan konsep Dato' Seri... tiap kali tournament pasti voucer jusco menjadi taruhan... orang lain maybe x suka, tapi cD suka... ko gile x suka dapat voucer? bole shopping sakan ok.... Ermmm harap-harap lain kali Dato' Seri sudi menjemput cD lagi.. kekeke.

p/s: Rindukan 4 tahun yang berlalu, 4 tahun bersama Forestry...

-cD-

10 comments:

miSz.haNie said...

nk jugakkkkk......

W. Hidney said...

tak tau lagi penangan bowler bintulu ni. game sulung ari tu cuma bunga2 jer. almaklumlah... masih tak biasa dengan lane baru hehehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ya hampon, kaya voucher! mengipas bagai jdnyer! ;D

Chef Aduka said...

nak hadiah besday abang!!!bg voucer 50 hengget pun tak per!!!

chimera said...
This comment has been removed by the author.
chimera said...

hallamakkk... boleh beli esei miyaki 3,4 botol dah tu... errr... kalau2 ada terbeli - pasinglah kesini 2 botol ekk]..

aku menulis kerna dia said...

nak pefume JPG pulak...nak jugak..nk jugak..nak jugak

-cD- said...

Ermmm x de maknenya... nak g tau awal2, cD nie kedekot n x suka berkongsi... matilah...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cd ku yayang....
apa kata kita kongsi bersama RM400 tu together2.....hehehehhe...
kita kan sedara sesama umat manusia...

hehhehe tak baik kedekut2....hik hik hik

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Ecah said...

hamboi!! soping sakan ko yer nyah!! mak nak ikut!!!! ekekekeke..