Wednesday, April 1, 2009

Derma Darah...

Ermmm ekceli cD x berniat pun nak publish story nie.. Alaaa setakat derma darah semua orang boleh kan, lagi pun x menarik sangat pun kalau nak dijadikan entry. Tapi story nie jadi menarik apabila ianya terpapar di halaman 19, akhbar Harian Metro, 1 April 2009. Ehhh bukan April Fool ok, memang sahih lagi nyata... try la beli Harian Metro ari nie n selak-selak m/s 19.. (matilah sempat promo baca Harian Metro). Ingatkan member opis saje nak pedajal bila dowang sms mengatakan cD kuar paper, rupanya memang betul... nanges x pose maut...

Siyes cD x sangka story derma darah nie akan kuar paper. Masa MTIB buat pelancaran kempen derma darah nie x sebut plak media akan cover story nie... Kalau tau ada wakil media dah lama cD pose maut, huhuhu. Ingatkan just amek pic untuk masuk web MTIB jer... harus la pose kekwat kan, hamek ko pose pandangan sisi katanya... Nie je la sumbangan yang cD mampu berikan untuk bangsa dan negara dengan menderma darah, darah ok bukan DARA... hehe. Setakat nie rekod sumbangan cD baru mencecah angka 8, InsyaAllah usaha murni nie akan cD teruskan selagi darah cD suci... huhuh


Maaf, artikel kurang jelas... x sempat nak scan, snap sajor




cD la tu, yg baju n tie purple tu..

p/s: Dermalah darah demi bangsa dan negara....

-cD-

21 comments:

Chef Aduka said...

bila nak derma jusco voucher kat abg??????huahhhhhhhhhhhh...i'll be at kl from 10th - 12 april....ada masa leh jumper....

Chef Aduka said...
This comment has been removed by the author.
W. Hidney said...

reel pun derma darah gak last saturday. 1st time yang penting. lps tu pening kepala gilos sebab malam sebelum tu tido kurang dari 5 jam. nak ditambahkan rempah cerita, before derma darah tu reel bfast dgn segelas teh jer... taubat!

chimera said...

huih... dah masuk paperr??? glamerrrrr....

saya tak pernah lagi derma darah ni... sakit ke???

-cD- said...

CA

x de maknenya, dah habes shopping dah.. kekeke

-cD- said...

Ucuk

huhuh yg penting ikhlas.. tobat len kali buat lagi ehhh..

-cD- said...

Bang Chime

ermm glamer la sangat, x sempat pose pun.. pandangan sisi sajor.. ermm bagi yg kurang dosa tu x de la sakit... kekek

miSz.haNie said...

ensem la mamat yg pakai baju n tie pepel tu..
weeewiitt!!
leh ngorat?
hahahahahaah XD

-cD- said...

Hep... jgn nak ngorat2 ehh.. gatai. babap montot dia

Ecah said...

hahahahaha.. bangge.. bengge.. kembang2 weiii... montot kembang muka kuar peper... jom derma darah cD.. mak suh derma darah tau.. mak x suh dema DARA... ooopppssss

-cD- said...

Walaupun x de DARA, tapi cD masih TERUNA ok... matilah lagi

chimera said...

aiseh... kalau org tak de dosa tak sakit ya, masa derma darah tu... kalau mcm tu, masa cD derma tu mesti sakiittt kan... kih kih kih kih...

putra said...

wah gitew!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

vah vah vah
masuk paper....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Anonymous said...

derma darah bagus untuk kesihatan. mesti berat badan turun

cahayaqaseh said...

akak tak pernah derma darah...haha takut...

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software purchase canada, [url=http://firgonbares.net/]shop plus software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] discounted software for teachers buy cheap microsoft software
nero 9 uninstaller [url=http://firgonbares.net/]selling software in the[/url] 6 Leopard Retail Price
[url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop cs4 mac[/url] oem software what is it
[url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop cs4 academic version[/url] what software to buy for
academic reference software [url=http://firgonbares.net/]adobe acrobat 9 sn torrent[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]coreldraw learning tutor torrent, [url=http://sunkomutors.net/]List Software Downloadable Software[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] freeware for windows xp all store finder software
software for online shop [url=http://sunkomutors.net/]adobe photoshop cs4 tutorials[/url] web store builder software
[url=http://sunkomutors.net/]academic referencing software[/url] cheap software store
[url=http://sunkomutors.net/]Premium Mac[/url] microsoft windows vista download
filemaker pro 10 templates [url=http://sunkomutors.net/]adobe photoshop cs3 key generator[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]Pro Finale, [url=http://murudobaros.net/]Pro 10 Advanced Final[/url]
[url=http://murudobaros.net/]free autocad libraries[/url] microsoft 3d software quarkxpress 5 free download
megaupload nero 9 [url=http://murudobaros.net/]nero 9 license[/url] how to sell my software
[url=http://murudobaros.net/]microsoft project management software[/url] torrent mac filemaker pro 6
[url=http://murudobaros.net/]software to buy tickets[/url] coreldraw 8 templates
internet store software [url=http://murudobaros.net/]is discount software[/b]

Anonymous said...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]map software price, [url=http://vonmertoes.net/]adobe pdf software[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] windows xp boot disk academic software teaneck
Pro 10 Advanced Mac [url=http://hopresovees.net/]microsoft office 2003 product key[/url] student discount on computer software
[url=http://bariossetos.net/]best software store[/url] kaspersky antivirus
[url=http://hopresovees.net/]nik software discount[/url] phone shop software
adobe software donation [url=http://vonmertoes.net/]i buy cheap software[/b]

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情