Thursday, April 9, 2009

Kursus Kenegaraan (BTN)...

Cemekom...

Just nak update uolls, cD kena g Kursus Kenegaraan (BTN) kat KBN Maran, Kuala Sentul Pahang dari 9 - 13 April 2009... Waaaaaaaaa da nak gerak la nie... Sempat lagi post entri kan. So cD tinggalkan Kamoo semua ngan 2 keping pic (baru je amek nie) untuk tatapan di kala rindu, matilah...

Tata... muahhh kat pp.

p/s: Doakan cD selamat pergi n kembali ehhh..

-cD-



17 comments:

[[ Sakura ]] said...

cd!!!!!
jg diri bebaik.....

miSz.haNie said...

hv fun tau..
ekekeke...

~~miss ya..

eQbalzack said...

DOAKAN ABG EQ NAK EXAM NI EK...SASARAN 4.00. HEHEHE

W. Hidney said...

chomel...

nurain said...

BTN besh woo!

owh dak chumel ni~

ahaxz

budleee said...

is it me, or is it rare to see u in office attire.. maybe its just me :p
BTN.... kursus brainwash..muehehehe

putra said...

wargh wargh wargh...

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

pic yg sgt c0mey !!!~

btw: slmt pg n slmt kembali...
update cite psl BTN tau nnt..

;)

Chef Aduka said...

ermmmm...mana nak tau cd pi kursus...abg pi kl la.....tak per tak der rezeki nak jumpa.....

kin said...

fuyoh...lama ke pegi sana??..bila nak balik tu... ada org rindu tak??..hehehe

kin said...
This comment has been removed by the author.
amirul usheruff dzulkarnain said...

tu dia. DIVA join BTN..komfem lepas ni jd DIVA GAGAH PERKASA..

putraZ said...

btn... hahaks dgr citer jadual pack gak kat btn ni... adeh.. pasni aku plak kene... :(

ombk said...

wish u luck...dear

++d++ said...

bro..
sori nak tanya lah..
btn kat maran tue jauh x...
diriku nie kena pi sana 13hb nie..

-cD- said...

++d++

x ada la jauh sangat, lepas bandar temerloh jer... kira ok la nak bandingkan dengan tempat lain..

++d++ said...

oohh yer ker..adakah ia tempat yg stret peraturan...