Friday, May 29, 2009

Ku Menangis...

Ku menangis membayangkan
Betapa kejamnya kamoo pada diriku
Kamoo duakan cinta ini
Kamoo pergi bersamanya.....

Ku menangis melepaskan
Pemergian kamoo dari sisi hidupku
Harus selalu kamoo tahu
Aku lah hati yang telah kamoo sakiti.....

Thursday, May 28, 2009

Happy Birthday Ucuk...


Happy Birthday 2 U
Happy Birthday 2 U
Happy Birthday 2 Ucuk..
Happy Birthday 2 U

Hari nie, 28 Mei 2009 genaplah usia Ucuk (Hidney bin Wahid) ke angka 28 tahun. Masih ada 2 tahun lagi sebelum mencecah angka 30, huhuhu. Pada Ucuk, Selamat Ulangtahun Sayang... oopsss, moga dengan bertambahnya usia mampu menambahkan rezeki. Ermmm nak adiah turun kl ehhh.


Doaku, moga engkau berbahagia selalu...






p/s: Selamat Ulangtahun Sayang, cukup dengan salam & manis doa...

-cD-

Wednesday, May 27, 2009

Selamat Pengantin Baru SaCha & Azidi...

Selamat Pengantin Baru
Selamat
Berbahagia
Selamat ke Anak
Cucu
Selamat
Sejahtera...


Shasha & Azidi

23 Mei 2009
Perdana Ballroom Pandan Lake Club,
Kuala Lumpur.

Selamat Pengantin Baru buat pasangan Shahrul Izanahany & Azidi, semoga bahtera yang dibina kukuh dan kebahagian abadi buat selamanya. Pasangan 2 sejoli nie disandingkan di Perdana Ballroom Pandan Lake Club setelah dinikahkan kira-kira jam 9 di sebelah paginya. Riak senyum yang terukir jelas menguntumkan putik kebahagian yang semakin mekar.

Ya Allah Ya Tuhan ku,
Seandainya telah Kau catatkan dia milikku,
Tercipta untukku, dekatlah dia padaku,
Satukanlah hatinya dengan hatiku,
titipkanlah kemesraan di antara kami
Agar kebahagiaan itu abadi
dan seiringkanlah kami dalam melayari
ketepian yang sejahtera sepertimana
Engkau kehendaki...




Merpati 2 Sejoli...


Bagai Pinang di belah 2...



Singgahsana Pelamin yang dihias indah...



Busana pengantin, merah + putih pembangkit suasana..

Antara kenalan "ciom molot" huhuhu cD, Abang eQ, pasangan Azidi & SaCha, Ain dan Mona


Abang eQ dikepit oleh Ain dan Mona


cD & Sue


cD & Mona


Abang eQ & cD

Kami sentiasa mendoakan kebahagiaan dan kesejahteraan buat kalian berdua, layarilah bahtera yang dibina sebaiknya. Seronok bila semua kawan-kawan berkumpul dan berkongsi hari bersejarah bersama-sama, lebih seronok rasanya kalau ucuk dapat hadir bersama.. tapi malangnya waktu tidak mengizinkan... buat ucuk, jamulah mata sepuasnya dengan gambar-gambar yang ada...

p/s: Antara Abang eQ, Sue, Ain, Mona & cD.... giliran siapa naik pelamin pas nie??? Opssss...

-cD-

Monday, May 4, 2009

I Cry...

I cry silently
I cry inside of me
I cry hopelessly
Cause I know I'll never breathe your love again

p/s: I cry cause you're not here with me...

-cD-

Happy Birthday SaCha...


Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 SaCha
Happy Birthday 2 You

Happy Birthday akak Sha, sorry coz terlewat publish entry nie... yang penting cD dah nyanyikan lagu besday secara live tepat jam 12am semalam kan. Ermmm tentunya 2009 tahun yang membahagiakan, terutamanya bulan mei kan? Bulan nie akak Sha sambut birthday, bulan nie juga akak Sha akan menjadi raja sehari.. Tahniah akak Sha, semoga kebahagiaan ini berkekalan hendaknya, Amin..

Sorry gak coz tahun nie x dapat celeb sesama cam last year, tentu seronok kan bila dapat celeb ngan Ucuk, Abg eQ, Ain dan Mona kan... Rindunya saat-saat yang berlalu, yang penting akak Sha happy terutama adanya insan tersayang disisi setiap masa. Happy Birthday Akak Sha, Muahhh muahh kat pp.

p/s: Rindu akak Sha, Ucuk, Abang eQ...

-cD-