Monday, May 4, 2009

Happy Birthday SaCha...


Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 SaCha
Happy Birthday 2 You

Happy Birthday akak Sha, sorry coz terlewat publish entry nie... yang penting cD dah nyanyikan lagu besday secara live tepat jam 12am semalam kan. Ermmm tentunya 2009 tahun yang membahagiakan, terutamanya bulan mei kan? Bulan nie akak Sha sambut birthday, bulan nie juga akak Sha akan menjadi raja sehari.. Tahniah akak Sha, semoga kebahagiaan ini berkekalan hendaknya, Amin..

Sorry gak coz tahun nie x dapat celeb sesama cam last year, tentu seronok kan bila dapat celeb ngan Ucuk, Abg eQ, Ain dan Mona kan... Rindunya saat-saat yang berlalu, yang penting akak Sha happy terutama adanya insan tersayang disisi setiap masa. Happy Birthday Akak Sha, Muahhh muahh kat pp.

p/s: Rindu akak Sha, Ucuk, Abang eQ...

-cD-

5 comments:

Anonymous said...

watch tv online

Play any streamed movie on your computer, Home theater or Television. Plus we

provide software to easily burn your DVD Videos to CD http://tiny.cc/crWaT

Shasha Ayob said...

thanks very mucho adikku cD..atas persahabatan, dan ingatan.... ;)
jgn lupa 23/5 ni eh..kat pandan lake club...jumpa disana..kad posmen tu tgh belek la tu kot..ekeke

-cD- said...

Sama-sama..
Apa gunanya kawan kan, ye x sabar tunggu tarikh keramat tu..

Chef Aduka said...

Tuh!!!!had PLU yg dok sibuk exam tuh pun sibuk sambut birthday gak la!!!!

eQbalzack said...

wahhhh...pix kita la...dah tempah baju wedding scha?? hehe