Tuesday, June 30, 2009

Happy Birthday To You & Me..


Happy Birthday 2 U/Me
Happy Birthday 2 U/Me
Happy Birthday 2 Khai & cD
Happy Birthday 2 U/Me...


Yey... Ari nie 30 Jun 2009, genaplah umur cD & Khai 27 Tahun. Ishhhh da semakin meningkat usia, tapi perangai still cam budak-budak. Apa yang penting kerjasama... ehhh silap, apa yang penting hidup mesti happy & enjoy. Banyak sangat dugaan sepanjang 27 tahun nie, pahit manis kehidupan semuanya telah cD rasai. Segalanya telah cD hadapi dan jadikan ianya pengalaman untuk meniti hari-hari yang mendatang. Alhamdulillah tahun 2009 nie sinar makin bergemerlapan dan cahayanya menerangi kelam kisah 2008, syukur sangat-sangat ke hadrat Illahi atas kurniaannya.

Pagi tadi sebelum keluar rumah, mak peluk dan cium pp cD sambil mengucapkan Selamat ulangtahun Sayang... Ahhh tersentuh sangat, mekacih mak.. Thanks juga pada kekawan yang wish melalui sms dan call Hanie, Dani, Sakura, Adi, Zati, Yanie, Fasha, Abang Epul, Ash, Sue, Kakak, Emy, Shid, Abang Ucen, Nurul, Kak Lily, Kak Ayu & Kak Anum.. Thanks semua, cD cayang Kamoo semua, muahh muahh kat pp.

Thanks ucuk atas nyanyian dan wish secara live tu.. kekekek

p/s: Cintai dan sakiti aku, jika itu mampu membuatmu kembali senyum.. Selamat Ulangtahun cD...

-cD-

17 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

CD tetap maintain awet muda...x nampak 27 pong, nmpk 23-24 gtuh! ;)

hepi besday CD! :)

-cD- said...

Nuar

bukan senang nak maintain ok.. matilah perasan. Mekacih Nuar

W. Hidney said...

selamat hari lahir sayang...

-cD- said...

Thanks ucuk, muahh muahh kat pp.

chimera said...

emmmmm... selamat hari lahir cD... dah besar dah anak emak, dah 27 tahun dah. tapi betullah, nampak mcm 20 tahun gituhh...

moga sihat-sihat selalu, ceria selalu, hepi selalu, moga sejahtera selalu... moga segala impian akan tercapai, panjang umur, murah rezeki, ok.. yg lain-lain tu tak pe lebih, tapi tang gebuww tu kasi kurang sikit ya... heheh...

hepi birhday...

-cD- said...

Huhuhu, mekacih bang Chime.. rahsia cD maintain sebab gebu laaa.. kekeke nanti kalau x gebu nampak le kedut2 sumer tu..

haNie said...

hepi besday yang....
:P
slmt ari tua...
ekekeke

~~ai pn nyanyi jgk smlm... T_T

[[ Sakura ]] said...

cd...cd...happy besday..
happy besday..happy besday cd..iskh bila la nak jumpa ngan dak nie..ayoooo windu gak nie..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat ulang tahun cayang gebu..
hehehhe...
nak hadiah eh?
tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(^_^) rindu kamoo looo....

-cD- said...

Hanie:

Mekacih yang, ye la ye la mekacih coz nyanyikan lagu besday secara live tu ehhh.. huhuh

Sakura:

Mekacih Sakura, InsyaAllah kalau plan tu menjadi jumpe la kita

Yanie:

Mekacih Yanie, yeyy dapat adiah..

Chef Aduka said...

HAPPY BIRTHDAY...ANYWAY I GOT NO PRESENT 4 U.JUST WISHES THAT NEXT TIME JGN BUAT ORG LAIN TERASA HATI YER...

-cD- said...

CA

ehhh ada cD minta hadiah ke? Sebab x belikan tiket Konsert Siti je jadi punca nak terasa hati. cD pegi pun sebab tuan punya tiket x jadi pegi, 3 hari sebelum konsert dia bagi tau... so salah cD laaa?

Terpulang laaa

Chef Aduka said...

Eh....mmg bukan salah CD.Salah abg la...coz abg yg tergedik2,tak tahu malu call CD 3-4 pagi,sebab nak mintak tolong CD belikan tiket selepas 5 hari tiket konsert tu dijual kat IB.Dah CD takder kudrat nak TOLONG abg...nak wat cemana kan.....CUMA YG ABG TERASA HATI BILA,CD CAKAP TAK PEGI...TUP2 PEGI LAK KONSERT TUH!THATS Y CA MEROYAN KAT CDAPEE!!!GOT WHAT I MEAN!FULLSTOP!

RIZAL said...

hepi bday..! lalalaa...
dah tua la si comot.~

-cD- said...

ermm tolong lah, cuba baca betul-betul, buka mata tu luas-luas dan lapangkan minda tu supaya boleh berfikir dengan waras. Jangan nak sentap je. Asalnya mmg cD x pergi, tiket da habes.. Kan da jelaskan kat komen pertama tadi, tuan punya tiket x dapat pergi last minit, so cD beli tiket kat dia 3 hari sebelum konsert. Noktah.

Da la malas laa, terpulang la nak kata ape.

-cD- said...

Rizal

Thanks, baru 27 laaa. huhuh

Chef Aduka said...

YER...ABG SALAH!SALAH SEBAB MENGHARAP PASA SESUATU YG TAK PASTI!