Wednesday, July 8, 2009

Geng Gebu Jelajah Melaka...

Assalamualaikum...

Maaf ehh coz lambat publish entry nie, seperti yang dok dicanang oleh Yanie, Hanie juga Sakura destinasi poye-poye kami bukanlah rahsia lagi... ye kami telah menerjah bandaraya bersejarah, bandaraya Melaka. Sakura sebagai tuan rumah merangkap mak hayam besar Melaka telah melakukan sesuatu yang luar biasa untuk menyambut dan meraikan kedatangan anak-anak ayamnya ini, matilah.... Mekacih bebanyak, terharu sangat dengan kegigehan sakura untuk merealisasikan aktiviti berpoye santai di Melaka ni.

Rasanya x perlulah untuk cD storykan semuanya kan coz Sakura, Hanie juga Yanie dah pun siapkan entry memasing.. so baca sajork di blog mereka, konsep sharing sangat... Klik Sini, sini & sini juga... Puas la kami terjah setiap inci kawasan di Melaka tu, dari Alor Gajah ke Bandar Hilir terus ke Anjong Batu dan entah kemana lagi pun tatau.. kejung gak la kaki nie berjalan..

Nanti cD story pasal kejutan yang dowang buat tuk cD ehhh, x sempat nak story skang laa..

p/s: Sahabat adalah segalanya.. Thanks

-cD-

10 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD.....cantek nyer dia post n3 nih......menarik sangat pic2 yg di edit....masing2 gebu..tp menten COMEY kan....lallallalalla

thanks utk persahabatan kita....hehe

[[ Sakura ]] said...

Yaaaampun sape yang chumel kat pic num 1 tu...chumel sangatkan!!!


sayang korang semua ..

♣haNie♣ said...

walopon rupe ku gebu n gojes nk mampos..
lobang idung ku tetap jd pojaaannnnn!!

hahahahahahaha!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hahhahah...pic dak hanie....
MANTOP nyah...lobang idung mu takkan ku lupa sampai bila2....hahhahahha

♣haNie♣ said...

yanie...
kannnnnn....
seb baik x fokus..
kl x..kalah serombong kapal..
hahahahahaha!!!

-cD- said...

Yanie:

Alaaaa baru belajar arrr, x sanggup nak wat entry part 1 2 3 ngan 700 keping pic tu.. just wat entry mengarut je..

harus la pilih pic yg gebu + comey

-cD- said...

Sakura:

ehh tengok semula betol2, pic no bape yg comey...

-cD- said...

Hanie:

Lobang idong pujaan konon... wekkkkk

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

Meriah GG Group! Kene wat logo kumpulan nih pastu tempek kt kete msg2... :p

aku menulis kerna dia said...

pilihlah mengikut kehendak kamu dan di mana letaknya pilihan kamu pada dia...kerna kamu ade hak untuk segalanya..kerna itu adalah ruang untuk ruangan kosong di hati kamu...