Monday, July 13, 2009

Kejutan Buat cD...

Assalamualaikum...

Maaf coz lambat update story yang cD janjikan dari last episod ari tu.. Setelah hampir lelah jelajah bandaraya Melaka sebelah siang, malamnya pula kami terjah Anjung Batu tuk pekena ikan bakar serta spesis terdekatnya... huhuhu. Puas gila makan sipot, ehhh seafood laa.. ada udang goreng tepung + nestum, soton tepung, ikan kerapu bakar + 3 rasa dan juga kupang. Mekacih bebanyak pada Sakura yang telah sponser makan malam kami... Moga Allah melipat gandakan rezeki kamoo nanti, amin...



Ingatkan lepas kenyang je pewot, aktiviti malam terus berakhir... sangkaan cD ternyata meleset, selesai cuci tangan ngan mulot cD dikejutkan ngan sebijik kek besday atas meja... Hampir tertumpah air mata cD, terharu sesangat ngan kejutan yang dowang rancangkan nie... (sebak)..

Mekacih sekali lagi sakura, yanie, hanie, anim, hafiz dan rizal yang turut sama berkongsi kegembiraan dan kebahagiaan cD.. Bukan tu aje, dowang nie jaat dan nakal coz paksa cD cabut lilin ngan mulot... kejam sangat... waaaaaaaaaa 1st time kena dera cam nie...


p/s: Hadiah besday paling berharga adalah keikhlasan ikatan persahabatan kita... Mekacih semua, muahhh muahh kat pp.. Cayang kamoo..

-cD-

10 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

so sweet! indahnya...tumpang rs dihargai tu... :)

kin said...

Happy Belated B'day dear...
Moga Allah makbulkan doa adikku ini...AMIN.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

aiyoookkk......cabut lilin dengan mulut....? tu idea sakura n hanie....yanie tak campur....hahhahha...

suap2 manje tu ada love la....lalalal....hahhahah....

suap2 gatal tu...hmmm...no komen...kekkekek terima la seada nyer....hikhikhik....

tak citer kah aper berlaku lepas sesi bukak hadiah....sesi lawan bunyi saper paling kuat...hahhaha

lariiiiiiiiiiikkkk.....

♣haNie♣ said...

muahahahaha..
sesi lawan bunyik paling xleh blah...
siap ade "nyamuk beso" dok gelak terkekeh² sorang² :P

neway...
semoga kebahagiaan jd milik mu selalu!
mmuaaxxx!

♣haNie♣ said...

oo..lupe..
seb bek xde yg ngigau mlm tu kn..
krim kek kene janggut katanya..
hahahahaaha!!

[[ Sakura ]] said...

jap jap jap lupa la...
bukan sesi lawan bunyik jerk...
yang paling best " sape tido x bergerak "...

upppppsss secret!!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

saper tido tak bunyi aper2?
hahahhahha
pusing kiri jer..
terkejut nampak muka dak hanie

hahhahahhaha

♣haNie♣ said...

muahahaha..
ai pn terkejut..
toleh2 kanan..ade org!!!
ooo..cik yanie rupenya..
hehehehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sib baik cD tak di aper2 kan oleh kiter....hahhahhaha.....

kalau tak....aummmmmmmmmmmmm....grrrrrrrrrr

kehkehkeh

aku menulis kerna dia said...

tak de ape2 pun tuk awk..but hanya mampu ku kirimkan doa serta ucapan agar perjalanan hidup kamu akan sentiasa di berkati Allah insyaallah..