Monday, July 6, 2009

Pengembaraan Geng Gebu...

Sabtu, 4 Julai 2009
Hentian Puduraya, Kuala Lumpur
Permulaan Pengembaraan Geng Gebu

Akhirnya sabtu lepas bermulanya pengembaraan geng gebu untuk berpoye-poye di luar kawasan liputan (kuala lumpur+putrajaya+genting). Setelah 3 kali dicancel akhirnya tanggal 4 Julai 2009 menjadi kenyataan dan hasilnya tercalit di lembaran blog cD, Yanie & Hanie...

Destinasinya biarlah rahsia dulu ehh, x sempat nak edit gambar yang mencecah 700 keping tu.. matilah bila harus memilih. Banyak kenangan manis yang lahir sepanjang pengembaraan kami, x kurang juga pahitnya tetap tercalit menjadi kenangan yang kekal abadi. Terlalu banyak yang manis, kalau nak story makan masa seminggu gak la so cD story yang pahit dulu ehh. Antaranya time sebok wat aksi fotogedix camera Hanie menjunam ke lantai dan hampir masuk bawah bas, rasakan.... Satu lagi bila bas mula bergerak dalam 10 minit berikutnya aircon mati katanya... berpeluh-peluk ketiak memasing, tobat tanak nek bas tu lagik...

p/s: Thanks Sakura... Terharu dengan segalanya, thanks gak buat Hanie, Yanie, Hanim + Hafiz/Rizal...

-cD-

13 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

intro pembukaan dah bermula....

hahhahaha......sonok dapat tido semlm dengan cD, hanie n sakura...

mcm2 bunyi kuar....hahhahaha

diri ku gak yg tido kesunyian...lallaala

[yAN!e][pUTraJAya] said...

x kurang juga pahitnya tetap tercalit menjadi kenangan yang kekal abadi----KENANGAN APER KAH? hampir2 jatuh ke dalam laut kah? hahhahahh

oppppssss.....

-cD- said...

matilah, tu baru tido semalam.. kalau bermalam-malam cene agaknya ehhh?

p/s: kenangan pahit sakura tu.. larik...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

semlm dalam bas dok sembang dengan hanie pasal sakura nak jatuh

mengekek2 kami gelak....

astagfirullahalazim....tak baik gelakkan orang.....hikhikhik

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

harus berepisod drama nih...excited mau bacer nih :p

chimera said...

pergi melaka kan????

wajah masing2 memang gebuwww belaka.

putra said...

gebu katanyer!!

RIZAL said...

gebu yg cney xajak pon...

akusiktauk said...

x ajak pon korank

♣haNie♣ said...

kannn..
camera menjunam katanya...
seb baik la tahan lasak nye camera..
hikhikhik..

♥ aiyakkk..bila nk up pra-entry nih..
huhuhuhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kita dah masuk episod 2 dah nih

hehehhehheheh..dia dok citer pasal ekon tak dak dalam bas...hehhehehe

eQbalzack said...

eh! kurus sket la cD sekrang....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cD wat teknik kempiskan perut time nak bergambar....hahahhaha.....

opsss.....