Wednesday, September 9, 2009

Ramadhan + Berbuka = Maaf...

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan ke 19 buat semua, entry pertama cD sejak ramadhan menjengah katanya. Maaf lah lama tinggalkan kamoo semua tanpa sebarang story, bukan merajuk bukan juga membawa diri, hanya terus menikmati hari-hari tanpa debar dihati. Mula la nak berdrama bagai kan... hahaha. Makin hari, makin meningkat usia.. komitmen juga saban hari makin membeban, terkadang faktor ini yang membataskan waktu-waktu yang ada. Walaupun tiada sebarang update, dikesempatan yang tersisa cD x lupa untuk menjengah blog kekawan dan jika hati terpaut adalah jejak yang cD tinggalkan...

Jika tahun lepas cD aktif dengan aktiviti berbuka puasa sana sini, tahun nie agak suram situasinya. Banyak undangan yang terpaksa cD hampakan, bukan x sudi, jauh sekali pentingkan diri... komitmen dan waktu yang membataskan segalanya, InsyaAllah jika berkelapangan ketemu juga. Pada Hanie, ampun dan maaf dipinta coz x dapat berbuka bersama dengan kekawan last week. Pada Abang eQ, InsyaAllah tarikh tu telah cD kosongan, cuma menanti pengesahan tetamu undangan je.. hahahha. Mohon maaf juga pada Khai, Fasha dan Kak Izz coz x dapat join last week. InsyaAllah dalam masa terdekat ni...

Dalam kekalutan suasana, cuma last week cD berkesempatan berbuka diluar buat pertama kalinya. Lokasi berbuka adalah di Chili's. Terima kasih pada yang meneman.. hahaha







Rahsia itu hanya Kau yang tahu
Namun harus ku ikhlaskan nasib cintaku padaMu


-cD-

8 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamatkan menghabiskan hari-hari terakhir puasa cd! stay cute =)

+betterSINGLE+ said...

lapo tgk mknan..
huhu

chimera said...

uih... sibuknya dia sepanjang ramadan ya...
Berbuka makan cili??? perghh... berasap tuuuu

nuyuljana said...

lapar tibe2 tgk makanan tuh!

haha

zizi said...

cd ... gg lapa ... nak bebuke same2 ?? bile ???

x sentap pun kalau x jadi tahun nie .. hahahahaha,,,,:(

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

bila kah dengan geng gebu?
mau suap2 manje kat diri mu

hehhehehe

putra said...

Selamat Bakal Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2009, Ampun Maaf Di Pinta, Maafkan jika ada Tersalah Kata atau Terkasar Bahasa, sesungguhnya kita semua insan yang lemah.. cuma kepadaNya kita berserah~ maaf zahir batin....

aleena said...

wahhh tgh pic food nie tetibe ja lapo..