Thursday, June 10, 2010

Jat Da Da Da Katanya....

Jat Da Da Da...
Jangan cuba mencipta harapan
Jika kau hanya mainkan PERASAAN...



Hehehe just sebahagian dari lirik Jat Da Da Da dendangan Dia Fadila. Jat Da Da Da la bila dapat bergambar dengan cik Nur Fardilla Nadia Abu Bakar kan. Ermm dah 2 minggu Dia Fadila ulang alik dari Aswara ke MTIB semata-mata untuk melatih vokal kumpulan koir MTIB. Ekceli esok opis cD akan mengadakan Majlis Kecemerlangan MTIB "Sedekad Bersama ISO", so Dia diberikan tanggungjawab untuk menyedapkan suara-suara kumpulan koir kami. Huhuhu sure esok satu Dewan Persidangan tu akan meletop dengan alunan vokal yang lemak merdu cam guru vokalnya juga...

Tahniah juga buat MTIB yang akan menyambut ulangtahun ke 37 tahun ini, dengan motto
"Perkhidmatan Berkualiti Kepuasan Pelanggan".

p/s: Thanks Dia...

-cD-

19 comments:

Boy said...

tetibe nak donlod lagu2 dia fadila

-cD- said...

Tetibeeeeeee katanya kan. suka lagu Surat Terakhir dari 1st album Dia..

Boy said...

suke lagu Andai... nanti nak karaoke.. weeee~

Boy said...

oooh lagi satu.. aku masih setia..
woohoo!

-cD- said...

Dalam album kedua ada lagu Aku Masih Setia versi Akustik... Best sangat

Boy said...

waahhh En Noorashidi tau aje kan..
huuu akustik cam xde je kt utube.. :(

-cD- said...

Ayoooo kantoi nama kat jaket korporat tu.. hehehe. Mesti la tau coz ada semua album Dia. sure x jumpe kat youtube, beli yg ori... hehehe

Boy said...

hahaha ternampak nama tuh tadi..
transfe sini yang akustik tu nak dengar.. Dia marah x? hehe :P

-cD- said...

Ok, meh cD nyanyikan sambil en. Ezam memetik gitar untuk alunan akustik.. hahaha

Boy said...

wahahahha bagussssss

ezam said...

tengok bot mcm muke cd

tengok cd mcm muke boy



hrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


sesuwaiiiii adek beradek~

ezam said...

owh baru ku perasan namaku disebut disini..ni nk terus terasa nk pose dgn gitar samabil nyanyik niwh

-cD- said...

Adik beradik katanya...

p/s: gitar tu untuk dipetik ye, bukan untuk dijadikan hiasan untuk berposing sakan..

hahahaha...

hans said...

hahaha
lagu dia tu best juga
jat da da

Boy said...

ezam,

tanda2 ageing tuh hehe

men gitar pat..

ezam said...

ageing???????????

sah2 cD lagi tua dr kite....

tak gituh???????


**wink.wink*

W. Hidney said...

ayoooooo start struck terus

-cD- said...

Hans:
Haa ahh best sangat..
Jat Da Da Da....

Boy:
Cuba lihat betul muka en Ezam tu..
anda boleh melihat kesan2 kedutan.. oopssss

Abang E:
Elooooooooo ujung bulan ni cD baru nak sambut besday ke 21 tau.. sesuka je kan...

Ucuk:
heheheh ari nie punya pic x publish lagi..

Boy said...

CD,
nampak2.. mcm peta dah