Tuesday, July 6, 2010

1st Time Dapat Bunga...


6 Julai 2010
Selasa, 2.45 petang

Sebentar tadi cD dikejutkan dengan penerimaan 1 dozen mawar merah melalui Blooming.com. Gila teruja, seumur hidup belom pernah cD dapat surprise cam gini. 1st time dapat sedozen mawar merah, penghantaran ke office plak tu.. fames gile (macam x biasa plak) hehehe.

Walaupun dah 6 hari berlalu, terasa seakan masih 30 Jun lagi.. hehehe Thanks buat Kak Zam untuk surprise yang benar-benar mengejutkan nie.. Satu office kecoh ok.. Kak Zam ni adalah cousin Dia Fadila, orangnya sangat-sangatlah comey dan baik hati, sebab tu la cD cayang sangat kat Kak Zam.. Mekacih bebanyak, muahhh muahhh kat pp.




p/s: Masih teruja..

-cD-

10 comments:

ezam said...

waaaaaa




dapat bunga lah.....

W. Hidney said...

best la dapat bunga

Boy said...

ezam,

jom bagi kebun bunga kat cd

-cD- said...

Abang E:
waaaaaaa Teruja..

Ucuk:
sangat-sangat best.. macam monyet dapat bunga. hahaha

Boy:
Ermm kebun bunga tu haruslah dipenuhi dengan mawar berduri pelbagai warna ok.. bunga taik hayam x mooo

kak zam said...

love u too bro...hehehe..shuke la tu...hihikhik

kak zam said...

love u too bro...hehehe..shuke la tu...hihikhik

-cD- said...

hahaha...
mesti la suke...
suka suka suka...

nurain said...

ughh..jeles!

but i prefer carnation~lalallala

Pg Hj Saiful Rizal said...

hi cD, pls update my url in ur blog okey... :) thanks....

Sakura Chenta AheytarO said...

best dapat bunga..