Wednesday, July 21, 2010

Happy Birthday En. Ezam...








Happy Birthday buat Encik Ezamudin Safie yang ke 31.... oopsss terlepas....
Semoga hidup sentiasa diberkati, dilimpahi kasih sayang dan kebahagiaan berpanjangan, amin.. Terima kasih juga atas huluran persahabatan dan kasih sayang antara kita..

p/s: Mampu mengilai tengah2 malam? hahahha

-cD-

8 comments:

Boy said...

hari senja... hehe :P

-cD- said...

Ermm Matahari dah terbenam pun...
matilah...

h a n i e said...

hahahaha...beliau adelah abang yang disayangi..

almaklum...dah tuakan...harus lah abang,,tahun depan pakcik pulak.. :P

:P

-cD- said...

Ala hanie.. kipas la sket, mana tau dia betul2 gadaikan bulu yg jarang2 tu untuk open table..

hahaha

ezam said...

kejissssssssss.....hahahahah...tengs baideway buat hobbits2 diatas....terharu sangat walo dlm wish2 itu ade sedikit melahar..hahahaha....miss u guys and jangan bagik wak membebel!!!!!

-cD- said...

Hamponnnnnn..
hahaha adat la tu kan, nak harapkan sape lagi untuk kerja2 melahar nie..

serahkan pada yg pakar..

ezam said...

pakaarrrr sangattt~

hahaha..

Mah@mahu said...

Yg jadi model hot tu kena sensor sikit heheheh... Hot sgt bahaya aurat bulan ramadhan...