Monday, October 18, 2010

Save The Soul Showcase...

14 Oktober 2010
Auditorium MBSA, Shah Alam
Maher Zain, Save The Soul Showcase.



Last week cD berkesempatan menghadiri showcase Maher Zain, Save The Soul. Memang teruja sangat dapat tengok Maher Zain secara live, coz seperti yang semua sedia maklum tiket showcase Save the Soul ni telah habis dijual hanya beberapa jam pada hari pertama dibuka ye. Mekacih pada kak Eny, coz tanpa insan ni cD tak berpeluang untuk menikmati alunan gemersik Maher Zain. Alhamdulillah syukur sangat-sangat dan InsyaAllah Maher Zain akan kembali semula ke Malaysia kerana sambutan peminat tersangatlah menggalakkan.













p/s: Teringat gurauan Wardina selaku mc malam tu, "Disana ada Adam, disini pula Maher... pastikan anda membuat pilihan yang Maher.. hehehe

-cD-

5 comments:

kin said...

wah best nyeh!
Kita suka Maher Zain tu... erk i mean his songs ;D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

❤ komen n3 ni sambil dengar lagu2 maher zain...hehehhe lagu2 dia memang syok...





❤ rindu cD....❤

-cD- said...

Kak Kin:
Maher Zain suke Langkawi tau kak kin.. heheheh.

Yanie:
x jemu dengar alunan gemersik dia kan..

beLalanG said...

nice..........:D

shahril.hussin said...

g tak ajak pun mencikkkkkk....