Thursday, November 4, 2010

Baby Ain...



Last week cD ngan member-member opis telah membuat lawatan muhibah ke rumah Ain (opis mate) yang telah melahirkan anak perempuan pertamanya. Ekceli dah hampir 2 bulan pun Ain bercuti bersalin dan next week akan masuk opis ye. Mengikut perancangan awal kami ingin melawat Ain dan babynya di kampung, Johor, tetapi atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan hajat tersebut terbantut sehinggalah Ain dan babynya pulang semula ke KL.

Baby comel ini telah diberikan nama "Nur Ismahani", sejuk perut Ain mengandung kan.. hahahah. Betullah kata orang, kehadiran cahaya mata menambahkan lagi kebahagiaan berumahtangga. Kebahagiaan dan kegembiraan jelas tergambar diwajah Ain.. Tahniah atas kelahiran baby pertama nie.





p/s: Ko dah kurus sket, kata orang la... Aku tengok sama jer.. hahahah

-cD-

9 comments:

ezam said...

kita bila lagi nak dapat baby nie.....




**matilarrrr..hahahaha**

beLalanG said...

wah sdp nama die.. ismahani :)

kin said...

kakaka... duit kepit kat pinggang suar yg mahal tu :D

intan hairani said...

hahahah..hampeh ko kate ain gOmokkkk!!

:: Zanna :: said...

hahaha..terserlah kegembiraan dikalangan untie2...huk2...tahniah ain..ble lak time zanna ni...ermmm??

-cD- said...

Abang E:
Kita? ermm cD x mampu ehhh hahahah, buat boleh laa, nak beranak tu x leh.. hahahha

Belalang:
Ha ahh sedap kan.

Kak Kin:
Mmg x hengat, kaya baby tu..

Intan:
X sabar tunggu turn ko lak..
agak2 ko gemok x nanti? oopsss..

Zanna:
Ermm nanti sampai la masanya. Belum rezeki antie Zanna tu. InsyaAllah...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak tgk baby cD lak...hehheheh

-cD- said...

Baby cD malu..
maybe 4 ke 5 taun lagi dia buat kemunculan sulung... hahahah

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

aminnn....hahahah....

*rindu kamoo....rindu nak gather2